Γενικά Βρήκα το κλουβί πεσμένο κάτω

Επησης alicedros ωραιο καναρι

Εμ παιδια πως στελνω φωτογραφια;Εχω μια του φωτογραφια του πριν μια βδομαδα(που παρατηρισα την αδυναμια του)

Τοτε δεν ειχε σπασει το ποδι του
 
Τώρα λες αυτό
γενηθηκε στο εκτροφιο(ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ)
αλλά στο πρώτο θέμα που άνοιξες γράφεις
αυτο ηταν πιασμενο απο τη φυση, αλλα ηταν πολυ μικρο.. Οταν πιαστηκε ειχε ακομα μονο πουπουλα
Συνεχίζεις την κοροϊδία έτσι...

απελευθερωνω καθε χρονο τα 200 πουλακια
Ξέρεις πως για να γίνει αυτό χρειάζεται ολόκληρη διαδικασία και πως το να ανοίξεις απλά το κλουβί τα οδηγείς στο θάνατο; Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος, με συγκεκριμένη διατροφή και σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο που πρέπει να γίνει η απελευθέρωση των άγριων πιασμένων πουλιών.

Αλλα καθε μηνα ερχεται απο τη ροδο και επιβλεπει το τροπο διαβηοσης τους και αν μεταδιδουν ασθαινοες μεταξυ τους
Ποιος έρχεται;

οταν γενηθηκε ηταν στο εκτροφιο
Άλλο το βρήκες και το πήγες στο εκτροφείο που έχετε και άλλο όταν ένα πουλί είναι εκτροφείου. Τα πουλιά εκτροφείου είναι αυτά των οποίων και οι 2 γονείς έχουν γεννηθεί στο κλουβί. Και αυτά έχουν γεννηθεί στο κλουβί. Αυτά που έχουν γεννηθεί στη φύση και κάποιος τα λυπήθηκε και τα πήρε λέγεται "Πιάσιμο άγριων πουλιών" και διώκεται ποινικά. Είναι δηλαδή έγκλημα και ακολουθεί και ποινή αν σε πιάσουν.

και ηταν 1 απο τα 3 που κρατησα στο σπιτι μου ως κατηκηδεια
Δεν έχεις δικαίωμα να "κλέβεις" τα ζώα της φύσης και να αποφασίσεις με το έτσι θέλω να τα κρατάς για κατοικίδια. Δεν είσαι Θεός.. Κατοικίδια είναι τα καναρίνια, που είναι ένα ζώο που επί αιώνες ζει και αναπαράγεται στο κλουβί. Όλα τα υπόλοιπα είναι πουλιά που γεννήθηκαν και ανήκουν στη φύση, και εκεί πρέπει να επιστραφούν μόλις γίνονται καλά!

αυτα τα 30 ειναι τα θυληκα που εχουν κρατηθει στο εκτροφιο για να γενανε
Μπράβο σου που σώνεις τα πουλιά που βρίσκεις χτυπημένα και ορφανά, αλλά θα σε συμβουλεύσω, όποτε βρίσκεις τραυματισμένα ή μικρά πουλιά, να μιλάς με τον ΕΚΠΑΖ και την ΑΝΙΜΑ, να τα αναλαμβάνουν εκείνοι που είναι ειδικοί και να τα αφήνουν πάλι πίσω στη φύση. Να μην τα κρατάς για γέννες. Για γέννες να έχεις μόνο τα καναρίνια σου! Όλα τα άλλα πουλιά ανήκουν στη φύση!
Μιχάλη πραγματικά λυπάμαι γιατί είσαι μικρό παιδί και στην ηλικία σου πιάνεις άγρια πουλιά και τα βάζεις για γέννες... Πραγματικά λυπάμαι! Είναι κρίμα στην ηλικία σου να κάνεις τέτοιες πράξεις... Και φαίνεται πως αγαπάς τα πουλιά. Γιατί τα βασανίζεις; Εύχομαι μέσα εδώ και με το διάβασμα να καταλάβεις πόσο εγκληματικό είναι αυτό που κάνεις και να αλλάξεις νοοτροπία.

Επησης alicedros ωραιο καναρι
Σ ευχαριστώ πολύ! Έλα στην Αθήνα να σου δώσω 2 σαν αυτόν, αρκεί να αφήσεις τα άγρια και τα πιασμένα πουλιά που έχεις στην κατοχή σου πίσω στη φύση όπου και ανήκουν.. Αυτό το καταλαβαίνεις έτσι;
 
τωρα οντως ειναι στο γιατρο,το πουλακι
Ωραία, ακολούθησε τις οδηγίες του λοιπόν, αυτός ξέρει πολύ καλύτερα από εμάς τι πρέπει να κάνεις.

Σχετικά με τα άλλα άγρια τραυματισμένα πουλιά που κατέχεις, συμβούλεψου τους φορείς που σου πρότειναν τα παιδιά νωρίτερα, γιατί η περίπτωση τους χρειάζεται συνεχή εξειδικευμένη υποστήριξη που δεν μπορούμε να παρέχουμε εμείς.
 
Back
Top