Ασθένειες Βραχνή φωνή καναρινιού από επίθεση γερακιού

Αντιβίωση είναι.. Στο νερό μπαίνει... Οκ πάω πάσο ότι νομοζεις και θεωρείς πιο σωστό
,

Αντιβίωση είναι.. Στο νερό μπαίνει... Οκ πάω πάσο ότι νομοζεις και θεωρείς πιο σωστό
,
Παναγιώτη ακριβώς είναι αντιβίωση... Δεν είναι καραμέλα...
Ρωτάμε πρώτα... Το χρειάζεται;
Είναι άρρωστο, φουσκωμένο και χωρίς διάθεση;
Αν ναι να ψάξουμε τα αίτια.. αν όχι.. απλή παρακολούθηση.

Δειτε το!
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Ναι αλλα γιατι δεν τραγουδει συνεχεια μονο αμα το βλεπω επιμονα και καναρινισια

Από την επίθεση και μετά το έχεις ακούσει να τραγουδάει κανονικά και με στροφές σαν αρσενικό;
  • Αν ναι τότε μπορεί να είναι από αναπνευστικό μέχρι ένα απλό κρύωμα.. Το είχες μέσα-έξω;
  • Αν όχι τότε δεν τραγουδάει ακόμα λόγω του στρες από την επίθεση!
Απλά τα πράγματα! Και αντιβίωση σε τέτοιο πουλάκι αν μην δώσεις! Να το έχεις μόνο του και να το παρακολουθείς στενά!

Οχι κανονικα οχι στροφες αλικη αλλα το βγαζω μεσα εξω αλλα και να σου πω κατι παντα ετσι τραγουδουσε αλλα γιατι δεν τραγουδουσε ποτε καναρινισια αλλα γιατι;

Οχι κανονικα οχι στροφες αλικη αλλα το βγαζω μεσα εξω αλλα και να σου πω κατι παντα ετσι τραγουδουσε αλλα γιατι δεν τραγουδουσε ποτε καναρινισια αλλα γιατι;
Αν ως τραγούδι εννοείς μόνο το τιτίβισμα που κάνουν και τα θηλυκά καναρίνια, και αν ποτέ δεν έχει τραγουδήσει σαν αρσενικό με διάρκεια και στροφές, τότε αρχίζουμε από το να αμφισβητήσουμε το φύλο του και μετά τα υπόλοιπα!

Η βραχνάδα είτε θηλυκό είτε αρσενικό πιστεύω πως οφείλεται στο μέσα-έξω. Στην καλύτερη να έχει κρυώσει! Μα γιατί το μπαινοβγάζεις; Είναι σαν να είσαι μια χαρά σπίτι σου και ξαφνικά να σε πετάνε μέσα σε ένα ψυγείο! Είναι πολύ ευαίσθητοι οργανισμοί λίγων γραμμαρίων που ακόμα και αν τα βγάλεις ξαφνικά έξω, έστω και δύο βαθμούς κάτω να είναι η εξωτερική θερμοκρασία από την εσωτερική, μπορεί να κρυώσει και να αποκτήσει αυτό το βράχνιασμα! Μόνιμα μέσα στη ζέστη και να μην ξαναβγει έξω!

Πρέπει Γιάννη να αποφασίσεις που θα τα έχεις μόνιμα. Είτε μέσα σε ένα δωμάτιο ήσυχο, ευήλιο, χωρίς φασαρία, πολυκοσμία και καπνό, με βασική προϋπόθεση να κοιμούνται από την ανατολή ως τη δύση του ηλίου, είτε έξω προστατευμένα από τον καιρό (ρεύματα αέρα, βροχή κτλ) και φυσικά από τα αρπακτικά! Αν θες να παραμείνουν υγιή σταμάτα να τα μπαινβγάζεις!

Μία διευκρινιστική ερώτηση.
Ξέρεις σίγουρα ότι δέχθηκε επίθεση από γεράκι, ή αυτό σου είπαν ως πιθανή εκδοχή στο petshop; Γιατί κάτι τέτοια κατάλαβα από κάποιο γραφόμενό σου.

Κοιτα μαρια εγω το εδιωξα απο το κλουβι το γερακι και μου κοπηκε η καρδια μηπως επαθε κατι αλλα το παρατηρουσα μερες και δεν πεταγε και καταλαβα το χτυπησε κατω απο τα πλευρα αλλα και αυτος απο το πετ σοπ τα βγαζε καθε μερα εξω

Αλικη δεν καταλαβα τις στροφες αμα μπορεις στειλε κανα βιντεο για να καταλαβω και στο βιντεο απο πισω ακουγοταν η καναρινα αλλα ρε παιδια μπορειτε να στειλετε φωτο η κανα βιντεο για την αναγνωριση φυλλου γιατι οταν τα κοιταξα μπερδευτηκα

Λοιπόν Γιάννη...
Αφήνεις το πτηνό ήσυχο σε ένα μέρος χωρίς πολλά κρύα ρεύματα...
Δώσ' του μαζί με το μείγμα σπόρων και λίγο καλοβρασμένο αυγό και μήλο...
Σε 15 - 20 μέρες θα κελαηδάει δυνατά, και όμορφα.
Περισσότερο το πιέζεις με το μέσα έξω και με τη συνεχή παρουσία σου κοντά του..
Να το αφήσεις να ηρεμήσει και πάρα πολύ σύντομα θα με θυμηθείς... Εντάξει;

Τωρα αυγο του βραζω αλλα μου πε ενας οτι μπορει να φταιει η τροφη που του βαζω δηλαδη αυτη η τροφη η χυμα εχει μπισκοτακια και κατι μαυρους σπορους και μου πε οτι τον πειραζει στο θυροειδη. Γινεται αυτο που μου πε καποιος;

Σίγουρα η χύμα τροφή που περιέχει αυτά τα πράσινες, κόκκινες, πολύχρωμες αηδίες δεν είναι η καλύτερη...
Από αυτό μέχρι και αυτό που σου είπε ο "κάποιος" απέχει πολύ. Νομίζω πως το κουράζουμε το θέμα και αν κάποιος στο μέλλον το διαβάσει θα "χαθεί". Εγώ δεν έχω τίποτε περισσότερο να προσφέρω στη συζήτηση... σου είπα και εδώ... Βραχνη φωνη καναρινιου απο επιθεση γερακιου, τι φταιει; | Σελίδα 2 • PetBirds Νομίζω πως αυτό αρκεί... καλημέρα!

Οκ θα το διαβασω σε ευχαριστω πολυ γιαννη
καλημερα

Α και κατι αλλο πειραζει να το χω σταθερα διπλα απο το τζακι;

Back