Ναι... και η ζέστη θα του κάνει κακό αλλά κυρίως ο καπνός μπορεί να το σκοτώσει...Α και κατι αλλο πειραζει να το χω σταθερα διπλα απο το τζακι;
Ναι... και η ζέστη θα του κάνει κακό αλλά κυρίως ο καπνός μπορεί να το σκοτώσει...Α και κατι αλλο πειραζει να το χω σταθερα διπλα απο το τζακι;
Εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται ζέστη, μιας και είναι βραχνό. Φυσικά όμως όχι διπλά στο τζάκι ή στην κουζίνα! Αλλά σε έναν ζεστό χώρο!και η ζέστη θα του κάνει κακό
Μια βραχνάδα την έχει.. Εγώ έτσι τουλάχιστον ακούω στη φωνή του.. Λάθος ακούω κύριε Μάκη;Μα θα τρελλαθώ ! Το ακούτε ΒΡΑΧΝΟ αυτό το πουλί;
... Και ο Χατζής... Βραχνός ακούγεται, αλλά είναι για ζεστή σούπα και χαμομύλι;![]()
Απο πισω ακουγεται η καναρινα ισως σε μπερδευειΜα θα τρελλαθώ ! Το ακούτε ΒΡΑΧΝΟ αυτό το πουλί;
τι να σου πω δεν ξερω ρε θα το παω σε εναν κτηνιατρο να μου πει την γνωμη τουλέτε να είναι έτσι η φωνή του απλά;
Όσο Γιάννη γι αυτό που ζήτησες, αν τραγουδάει όπως το καναρινάκι στο βίντεο και φουσκώνει και ο λαιμός του από κάτω, τότε είναι αρσενικό! Αν μονάχα τιτιβίζει, ΜΠΟΡΕΙ να είναι θηλυκό!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας