Ασθένειες Βραχνιασμενη φωνη καναρινιου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης stevimak
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Τέλειο το άρθρο. Ευχαριστώ πολυ. Κατι τελευταίο. Και αν θέλετε και όποτε μπορείτε απαντάτε. Θα ήθελα αν αυτό ειναι εφικτό να παραθέσετε μια λίστα των λόγων που ενα καναρίνι βραχνιαζει. Γιατί αυτό που είδα την πρώτη μέρα που βραχνιασε πραγματικά με τρόμαξε. Το λυπήθηκα.

Δεν είμαι γιατρός κ δεν έχω την εμπειρία πολλών μελών κ ούτε έχει συμβεί στο καναρίνι μου για να σου πω την δική μου περίπτωση. Θα μπορούσε να είναι πρόβλημα στο αναπνευστικό του ή κάποια λοίμωξη. Σε παλιότερα ποστ είχε αναφέρει ο @IOANNIS@
Το άρθρο με το τσάι βοτάνων το αναφέρει ο @Stavros σε αυτό που σου έστειλα στο ποστ #6. Καλό κάνει, δεν αντικαθιστά φυσικά το φάρμακο όπου χρειάζεται. Περίμενε να τελειώσεις με την αντιβίωση όμως ώστε το υγρό που πίνει να είναι το φάρμακο. Κ θα δεις τι θα σου πει κ ο πτηνιατρος.

Θα ήθελα αν αυτό ειναι εφικτό να παραθέσετε μια λίστα των λόγων που ενα καναρίνι βραχνιαζει.
Διάβασε το παρακάτω θέμα ίσως σε βοηθήσει.
Thread 'Ασθενειες του αναπνευστικου συστηματος των πτηνων' https://community.petbirds.gr/threads/Ασθενειες-του-αναπνευστικου-συστηματος-των-πτηνων.18634/

@MARY58 καλησπέρα. Είναι μια χαρά η φωνή του. Μπορώ να πω οτι επανήλθε πληρως. Μετά το aviomycine δεν του έδωσα κατι αλλο.

• Like
Αντιδράσεις: ianos
@stevimak πάρε ένα τηλέφωνο στον πτηνιατρο θα σου έλεγα. Τραγουδάει;

• Like
Αντιδράσεις: ianos

Σχετικά θέματα

Back