Φροντίδα Γίνεται να συμβιώνουν καναρίνια και budgie σε διόροφο κλουβί;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ameli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Φυσικα και εχεις ακουσει καλες κριτικες,το προβλημα δεν ειναι στα κλουβια αλλωστε αλλα στο ποια και ποσα πουλια σχεδιαζεις εσυ να βαλεις μεσα σε αυτα.
 
Ναι δεν αλλαζει τιποτα το ποιο θα ειναι πανω και ποιο κατω.
Αν νομίζεις οτι εσενα θα σε βολεψει,δινεις τα 100 ευρω και παίρνεις το κλουβί που εβαλα πιο πανω.
Οποιοδηποτε μικροτερο ειναι ακαταλληλο.
 
@Tony Forpus Μάλιστα... Οκ όμως για τα budgie πρέπει απαραίτητα και για το καναρίνι πιο μεγάλο κλουβί...
Και είναι ένα θέμα δυο μεγάλα κλουβιά. Πιστεύω καταλαβαίνεις
 
Τα budgies χρειαζονται ενα 60αρι κλουβι τουλαχιστον και το καναρινι ενα 40αρι τουλαχιστον.
Αν πας σε 2οροφο θα ειναι αναγκαστικα μεγαλο.
 
Προτεραιότητα πρέπει να είναι ο επαρκής χώρος για τα πουλιά. Αυτός, όπως προαναφέρθηκε είναι 60 cm για ένα ή δύο budgie και τουλάχιστον 40 cm για ένα καναρίνι. Επομένως, αν σε ενδιαφέρει το διώροφο θα πρέπει να αποτελείται από 60αρια κλουβιά. Μια εναλλακτική εφόσον δεν βρεις έτοιμο σετ, είναι να βάλεις δύο 60αρες κινεζικές ζευγαρώστρες τη μία πάνω στην άλλη και να τις δέσεις μεταξύ τους, κάτι που θεωρώ ότι δεν θα είναι καθόλου πρακτικό στη διαχείριση του αργότερα.
 
@Stavros Κοιτάξτε καταλαβαίνω ότι δεν είναι πρακτικο αλλα δεν έχω άλλη επιλογή... Καταλαβαίνετε ότι δυο μεγάλα κλουβιά είναι μπελάς... Δηλαδή τα διώροφα κλουβιά γιατί υπάρχουν? Μόνο για καναρίνια για ζευγάρωμα?
 
Επειδή μετά από καιρό μπορεί να αλλάξουν οι σημερινές συνθήκες, εγώ στη θέση σου θα έπερνα δύο κλουβιά ξεχωριστά με επίπεδο"ταβάνι", θα τα έβαζα το ένα πάνω στο άλλο για όσο καιρό με εξυπηρετούσε, θεωρώ ότι θα μου ήταν εύκολο το καθάρισμα έτσι και αν άλλαζε κάτι και χρειαζόταν θα μπορούσα να βάλω το κάθε κλουβί όπως θέλω. Φυσικά κρίνω γνωριζοντας τους δικούς μου χώρους τελικά εσύ θα δεις τι ταιριάζει σε σένα.
 
Back
Top