Είναι κίτρινο τώρα θα δω αύριο τι γράφει.
Μεταλλικό είναι. Τι σημασία έχει;Καλά το είδα.
Πλαστικό είναι Γιάννη.
Λοιπόν αυτός μου έδωσε λίγη άγρια τροφή αλλά δεν έχω κάποια τροφή υπόψην μου μπορείς να μου προτείνεις κάποια τροφή; Η ουρά του είναι φαγωμένη λόγο της της μετακίνησης που έπρεπε να κάνω γιατί αυτός ήταν από καλαμαριά Θεσσαλονίκης.Γιαννη να το χαιρεσαι, δυστυχως η περιοδος δεν ειναι σωστη για αγορες ενας εκτροφεας εχει φτιαξει τα ζευγαρια του και οποιο δεν του κανει ειναι σκαρτο ή προβληματικο το δινει..
Σε συμβουλευω να μην παρεις θηλυκο τωρα αλλα τον ερχομενο χειμωνα νωρις.
Αν το πλαστικο ειναι να συνηθισμένα που εχουν την λεπτη σχισμη δεν ειναι εκτροφης, επισης η ουρα του ειναι φαγωμενη δεν ξερω απο τι θα το διαπιστώσεις εσυ.
Ισως ειναι πλαστικο κλειστου τυπο ισως και οχι, δεν μπορεις να ξερεις την ηλικια μιας καρδερινας εμφοσον η μασκα ειναι κοκκινη (οχι πορτοκαλι που εχουν καποιες 1 χρονο ) και ντυμενο.
Σπανια εκτροφης καρδερινας παρατανε τις καρδερινες για να βγαζουν μουλους που το κανει και ο καθενας και δεν ειναι κατόρθωμα ( ο σωστος εκτροφεας παντα).
Σου ευχομαι καλη τυχη! Αν θες πες μας για την διατροφη του, τι τροφη του δινεις κλπ.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας