ξανεδες το τζωρτζ γιατι στο site της versele-laga εγραφε 4,40€ ! Δεν γινεται εδω να ερχεται φτηνοτερα.
μαλλον για αλλη μιλας :)
?εδω
Animalerie en ligne, vente accessoire et produit animal domestique, aquariophilie. S0001 - Canaris 1 kg
ποστ #9 το ειχα απο πριν... Οταν θα μπεις στη σελιδα πανω πανω γραφει με μεγαλα γραμματα
Aliment pour Canaris 1 kg -4,40€
Το σαιτ αυτό δεν είναι της εταιρίας πρέπει να είναι κάποιο eshop. Το σαιτ της εταιρίας είναι...
[x]
γνωριζει κανενας αν η εταιρια βγαζει και μεγαλυτερες συσκευασιες εκτος του κιλου;
ολόσωστοςEpo, και λοιποί φίλοι.
Την οποιαδήποτε αλλαγή τροφής, την κάνουμε σταδιακά και με αναλογίες.
Δηλαδή 20% νέα τροφή, και 80% άπό αυτή που έχουν συνηθίσει.
Μετά από 5-6 μέρες,
30% η 40% νέας τροφής και 70% ή 60% παλιάς.
Έτσι ώστε σε διάστημα 2-3 εβδομάδων να τρώνε μόνο από την καινούργια τροφή.
Αυτό έχει να κάνει τόσο με την γεύση και την επιλογή των σπόρων από τα πουλιά, όσο όμως και πολύ περισσότερο με την πιθανή εκδήλωση συμπτωμάτων πεπτικών ανωμαλιών, με διάρροιες, κλπ.
Ποτέ δεν πρέπει να γίνεται η αλλαγή απότομα και άμεσα.
Είτε από χειρότερη σε πιό πλούσια και καλύτερη τροφή, ΕΙΔΙΚΑ αυτή η περίπτωση είναι πολύ πιό επικίνδυνη,
είτε από καλύτερη τροφή, σε λιγότερο καλή.
Π.χ.
Εγώ τρώω πάντα σαλάτα πράσινη πρίν, και μετά το κυρίως πιάτο της ημέρας. Επίσης δεν τρώω κανένα γαλακτοκομικό προϊόν. Φανταστείτε λοιπόν ξαφνικά, μετά από συνήθεια 30 και ετών, να πέσω με τα μούτρα στο κυρίως και σε γαλακτοκομικά, τυριά κ. Α.
Το στομάχι μου θα εκραγεί.
Δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια διατροφή και με αυτό τον τρόπο.
Ο δε οργανισμός μου θα βαρέσει tilt με τα γαλακτοκομικά που δεν έχω βάλει ποτέ στο στόμα μου!
Τον τρόπο αυτό με έχει συμβουλέψει να ακολουθώ με την διατροφή των πουλιών και ο κτηνίατρος μου. Την ίδια συμβουλή δίνει και για τα υπόλοιπα οικόσιτα ζώα συντροφιάς!
Φιλικά,
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας