Ήταν γαλάζιος πριν από δέκα μήνες; Μετά πέρασε πτερροροια και έγινε κίτρινος πράσινος; Γίνεται αυτό;
Οχι Ελενη
Blue parrotlet βλεπουμε στην τελευταία φωτο,ως παραδειγμα μπηκε!
Ήταν γαλάζιος πριν από δέκα μήνες; Μετά πέρασε πτερροροια και έγινε κίτρινος πράσινος; Γίνεται αυτό;
Εγώ ανεφερα στον Γιώργο την περίπτωση ενός παρροτλετ που έσπασε το πόδι του οταν ήταν νεοσσός και έδεσε στραβά κι επειδή μου ζήτησε φωτογραφία, την ανέβασα. Αν και με τις φωτογραφίες δεν γίνεται να βγάλεις άκρη σε τέτοια θέματα. Αν όντως υπάρχει πρόβλημα, μόνο γιατρός θα δώσει τη λύση.Ήταν γαλάζιος πριν από δέκα μήνες; Μετά πέρασε πτερροροια και έγινε κίτρινος πράσινος; Γίνεται αυτό;
Ναι συμφωνώ απόλυτα. Όταν το πάω στον γιατρό θα μάθω και τι συμβαίνει. Απλά εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρόΕγώ ανεφερα στον Γιώργο την περίπτωση ενός παρροτλετ που έσπασε το πόδι του οταν ήταν νεοσσός και έδεσε στραβά κι επειδή μου ζήτησε φωτογραφία, την ανέβασα. Αν και με τις φωτογραφίες δεν γίνεται να βγάλεις άκρη σε τέτοια θέματα. Αν όντως υπάρχει πρόβλημα, μόνο γιατρός θα δώσει τη λύση.
Εγώ πάλι που δεν βλέπω το πρόβλημα σε καμία από τις δύο φωτογραφίες, χρειάζομαι γυαλιά;Οκ. Μπερδεύτηκα. Γιατί φαίνεται ίδιο το πρόβλημα στο ποδαράκι τους. Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.
Ανέστη, αφού πρέπει να κάνει ακτινογραφία, κανονικά δεν θα πρέπει να αφαιρεθεί το δαχτυλίδι του;Χρειάζεσαι γιατρό με γνώσεις στα πουλιά και μάλλον ακτινογραφία για να βγει ασφαλές συμπέρασμα
Ανέστη, αφού πρέπει να κάνει ακτινογραφία, κανονικά δεν θα πρέπει να αφαιρεθεί το δαχτυλίδι του;
Γιώργο καλό είναι όταν ζητάς βοήθεια να λες ακριβώς τι συνέβη για να σε βοηθήσει όποιος έχει εμπειρία κατά τύχη είδα στο φεισμπουκ μια ανάρτηση σου ή όποια έλεγε ότι ενώ πετούσε ο παπαγάλος σου τον έπιασες και του γύρισε το πόδι... Ισχύει;Καλησπέρα παιδιά. Εγώ με τον κοκη έχουμε προχωρήσει μπροστά. Τώρα του έμαθα να πετάει και να είναι έξω χωρις να φοβάτε Επίσης του έχω μάθει να έρχεται όταν το φωνάζω. Τώρα τελευταία παρατήρησα ότι όταν είναι πάνω στον καναπέ η στο τραπέζι κουτσενι λίγο. Δεν ξέρω γιατί, ατύχημα δεν έγινε κανένα. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι το πόδι του είναι έτσι. Να σημειώσω επίσης ότι δεν του πονάει το πόδι ούτε τον εμποδίζει να περπατάει πάνω στις πατιθρες. Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί είναι έτσι το πόδι του. Το πόδι του ήταν έτσι από τότε που τον πήρα. Τι να κάνω είναι κάτι σοβαρό.
Δυστυχώς το είχα προβλέψει αλλά ήμουν υπερβολική. Εύχομαι μόνο Βάσω μου να μην ισχύει γιατί αν ισχύει κι αν προκλήθηκε τώρα η ζημιά, θα υποφερει από τον πόνο το καημένο.Γιώργο καλό είναι όταν ζητάς βοήθεια να λες ακριβώς τι συνέβη για να σε βοηθήσει όποιος έχει εμπειρία κατά τύχη είδα στο φεισμπουκ μια ανάρτηση σου ή όποια έλεγε ότι ενώ πετούσε ο παπαγάλος σου τον έπιασες και του γύρισε το πόδι... Ισχύει;
Δεν ξέρω αν κάνει να ανεβάσω τον σύνδεσμο από το φβ... Ο μόνος λόγος είναι για να καταλάβεις Γιώργο ότι είναι αθώες ψυχουλες.. Δεν είναι αστείο ούτε παιχνίδι ένας παπαγάλος... Όταν ζητάς βοήθεια από τις γνώσεις όλων των μελών τρέχουν κ σου απαντάνε.. Δεν σε λιθοβολω αλίμονο, θέλω μόνο να καταλάβεις ότι έχουν ψυχουλα και θέλουν προσοχή όλα τα ζωάκια.. Καλά είναι να μας λες τι πραγματικά συμβαίνει..Δυστυχώς το είχα προβλέψει αλλά ήμουν υπερβολική. Εύχομαι μόνο Βάσω μου να μην ισχύει γιατί αν ισχύει κι αν προκλήθηκε τώρα η ζημιά, θα υποφερει από τον πόνο το καημένο.
Ολοι αντιμετωπιζουμε τον Κοκη σαν μικρο Σενεγαλακη! Εχουμε σκεφτει οτι ισως ειναι παππούς ο Κοκης;
Ακομα περιμενουμε τα στοιχεια του δακτυλιδιου, βλεποντας κ εκεινο το 02.
Ε γιαυτο το λεω, ισως κανει οτι δεν εκανε στα νιάτα του! Αν ειναι οντως μεγαλος το μονο που θα θελει ειναι ησυχια κ στοργη!Aκομη χειροτερα αν ειναι παππους γιατι βλεπουμε οτι περναει εκπαιδευση OYKαδων το πουλακι...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας