Αναπαραγωγή Γιατί η κάναρα μου γεννάει αυγά τώρα;

Paris spas

PB New Member
Εγγραφή
25 Αυγ 2021
Μηνύματα
6
Πόλη
Βόλος
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου λύσετε μια απορία, γιατί η κάναρα μου κάθεται στον πάτο του κλουβιού και γεννάει αυγά; Είναι μόνη της εδώ και δύο μηνες και δυστυχώς δεν έκανε πουλάκια φέτος. Όλα τα αυγά που έκανε ήταν αγονιμοποιητα και όσες φορές κάθισα και παρατηρούσα ποτέ ο αρσενικός δεν έκανε αυτό που έπρεπε... Εκεί που ήταν χαρούμενη και κελαϊδουσε (ναι είναι θρυλικό και κελαϊδαει και πολύ καλά μάλιστα) ξαφνικά άρχισε να κάθεται στον πάτο του κλουβιού και να γεννάει αυγά. Αν ξέρει κάποιος κάτι θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ.
 
Το πουλακι για καποιο λογο παραμενει σε φαση αναπαραγωγης ενω δεν θα επρεπε.
Οι 3 βασικες αιτιες που μπορει να συμβαινει αυτο ειναι η υψηλη θερμοκρασια,η παρατεταμενη εκθεση σε φως και η πολυ πλουσια διατροφή.
 
Το μόνο που βλέπω λογικό είναι η διατροφή. Τώρα δεν ξέρω αν είναι πλούσια διατροφή μισό αυγό λίγο αγγούρι και μήλο Όλα αυτά μια φορά την εβδομάδα εναλλάξ. Τώρα να πω και για μια λάμπα εξωπορτας που είναι κοντά στο κλουβί και κλείνει αργά το βράδυ...;
 
Πρέπει να τα αλλάξω θέση δηλ ε;
Σπόρους δεν παίρνω κάποιους του εμπορίου αλλά από Pet σε τσουβάλι που έχει. Είναι πολύ καλό μίγμα χωρίς βιταμίνες και χαζομάρες που έχουνε τα περισσότερα pet... Έπαιρνα μια της Manitoba αλλά για κάποιο λόγο δεν την καλό έτρωγαν και μόλις δοκίμασα από αυτή που μου πρότεινε ο άνθρωπος από το μαγαζί την τσακίζουν... Θα δω τι μάρκα είναι την επόμενη φορά που θα πάω.
 
Back
Top