Δεν φαίνεσαι να εισαι εντελώς σιγουρος για τις 15 ημερες. Λες, πρέπει να έχουν περάσει...καλησπερα ενα θεμα που εχω ειναι οτι τα αυγα που εχει τωρα η καναρα μου ειναι 4 και τα τεσερα εχουν πουλακια αλλα πρεπι να εχουν περαση 15 μερες ποσο ειναι το οριο να σπασουν και αν δεν σπασουν τη κάνω;
Αν θέλεις προσπάθησε να εισαι πιο συγκεκριμένος, όταν γίνεται. Δλδ, τι παίζει 15,16.17 Δεκέμβρη; Να εχει γεννηθεί το πρώτο αυγό; Να έχει κάτσει μόνιμα στη φωλιάπεζη 15 16 17 του δεκεβρη αλλα ειναι 4 μερες και εδο εχω ανχωθη λιγο θα τα αφισο μεχρι τις δεκα ελπιζο μονο να μιν ειναι πολεσ μερες
Για να λέει οτι τα αυγά έχουν πουλί, μάλλον θα έχει κάνει. Αλλά στις τελευταίες ημερες πριν την εκκόλαψη, το εσωτερικό των αυγων φαίνεται σκούρο και δεν διαπερνάται απο το φωςΜια προσπάθεια ωοσκόπησης θα σου λύσει πολλές απορίες @Giwrgos ...
Έχεις κάνει έως τώρα;
Δεν νομιζωειναι σκουρα δεν περνα το φως μεσα αλλα δεν πιστεβω επιδι τα παιδια κλιναν τα φοτα να εχουν νεκροθη ι νεοσι ☹;
τα εκλιναν τα φοτα 6 το απογευμα
Τα φωτα εκλειναν αποτομα;τα εκλιναν τα φοτα 6 το απογευμα
Κι αν τα φώτα έκλεισαν με την κανάρα έξω από τη φωλιά;ναι σπιτη τα εχο διακοπτες οταν κλινι κλινι
Ουρές στα πετ σοπ από κόσμο που ζητάει εναγωνίως παραμάνες...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας