Αναπαραγωγή Γιατί οι παπαγάλοι μου δεν πηγαίνουν στην φωλιά;

Stevenlist17

PB New Member
Εγγραφή
28 Ιαν 2018
Μηνύματα
67
Πόλη
Σάμος
Παιδιά για σας μήπος ξέρετε γιατί οι παπαγάλοι μου δεν πηγαίνουμε στην φωλιά
 
Δε ξέρουμε...
Γιατί δε ξέρουμε τίποτα για πουλιά, ούτε καν σε τι είδος αναφέρεσαι...
Ανέλυσε μας λεπτομερώς τι έχει γίνει μέχρι τώρα και πότε έβαλες φωλιά, βάζοντας και φωτογραφίες οπωσδήποτε...
Γιατί διαφορετικά δε μπορούμε σε βοηθήσουμε και το Μαντείο των Δελφών είναι κλειστό εδώ και χρόνια:D
 
Ακούστε έχω δυο butge είναι η λικιας 1 την ροζα την πήρα τώρα και τον rico πριν 6 μηνες την φωλιά την έβαλα πριν ενα μηνα έχω βάλει μια ξυληνη φωλια
 
Ακούστε έχω δυο butge είναι η λικιας 1 την ροζα την πήρα τώρα και τον rico πριν 6 μηνες την φωλιά την έβαλα πριν ενα μηνα έχω βάλει μια ξυληνη φωλια
Δηλαδή την Ρόζα την πήρες πριν ένα μήνα και αμέσως έβαλες και την φωλιά, σωστά;
Πρώτο που πρέπει να σου πω, αν και τώρα ό,τι έγινε, έγινε, απλά για να ξέρεις για επόμενη φορά και για να διαβάζουν τα σωστά και άλλα παιδιά που δεν ξέρουν, όταν παίρνουμε ένα νέο πουλάκι για να το εντάξουμε στο κοπάδι μας, κρατάμε τουλάχιστον 40 μέρες καραντίνα, μέχρι να βεβαιωθούμε πως δεν πάσχει από κάποια ασθένεια και μετά, αφού προηγηθεί η σωστή γνωριμία, ενώνουμε το ζευγάρι προσεκτικά.
Οπότε επανερχόμενοι στο αρχικό σου ερώτημα, τα πουλιά δεν έχουν ακόμα ταιριάξει ως ζευγάρι και χρειάζεται χρόνος, τον οποίο φρόντισε να αξιοποιήσεις για την καλύτερη διατροφή τους και την τόνωση της υγείας τους.
Είναι μικρά και έχεις χρόνο για να σου δώσουν απογόνους, δεν χρειάζεται άγχος.
Είσαι σίγουρος πως είναι αρσενικό και θηλυκό; Θέλεις να μας βάλεις κοντινές, φωτεινές φωτογραφίες του προσώπου τους;
Για ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε και προσπάθησε κι εσύ να είσαι λίγο πιο αναλυτικός-ομιλητικός :) για να είναι πιο πλήρεις οι απαντήσεις μας.
 
Τι να τους δώσω για να καλιτερεψω την διατροφη εγω τώρα τους δίνω παπαγαλινη αυγοτροφη και στικ
 
Μήκος ξέρετε προς θα τα εκπεδευσω τα butge

εδω θα δεις θεματα για την εκπαιδευση!

https://community.petbirds.gr/forums/parrots/?prefix_id=88

απλα ολα μαζι δε γινονται! Και εκπαιδευση και αναπαραγωγη εχεις κ λιγο καιρο τα πουλια! Θα ελεγα να βγαλεις τη φωλια και να ξεκινησεις σωστη διατροφη. Το στικ που τους εχεις βαλεις δε τους κανει καλο! Επειτα ξεκινα με την εκπαιδευση σιγα σιγα! Για ανα παραγωγηεχεις καιρο! Τα πουλακια για πιο λογο τα πηρες; για παρεα;
 
Ναι για παρέα και γιατί μαρεσουν η παπαγάλοι

Οποτε δε χρειαζεται να σε βιαζει η αναπαραγωγη! Κοιτα να χαρεις τα πουλακια να διαβασεις οσο πιο πολυ μπορεις για αυτα και να μαθεις πραγματα και οσον αφορα την αναπαραγωγη εχεις χρονο. Δε σε βιαζει κατι. Ετσι κι αλλιως ειναι νωρις ακομα γιατι ειναι λιγο το διαστημα που τα εχεις και δεν εχω δεσει μεταξυ τους!
 
Μηπος ξέρεις να μου πεις την να κάνω για να τα εκπεδευσω

Σου εβαλα ολοκληρη την ενοτητα της εκπαιδευσης πιο πανω. Οποτε διαβασε τα θεματα και οτι απορια εχεις ανοιγεις ενα νεο θεμα στη καταλληλη ενοτητα. Εδω τωρα εχουμε βγει εκτος θεματος!
 
Παιδιά για σας μήπος ξέρετε γιατί οι παπαγάλοι μου δεν πηγαίνουμε στην φωλιά
Στο θέμα αυτό καλό είναι να συνεχίσουμε να μιλάμε για το αρχικό σου ερώτημα...

Γιατί δε τη χρειάζονται.
Δεν είναι έτοιμα τα πουλάκια για αναπαραγωγή... Οπότε αφαιρείς τη φωλιά και το βλέπεις αργότερα που θα έχεις μελετήσει-ψάξει το θέμα της αναπαραγωγής.
Αν θέλεις να σου πουμε για το φύλο των πουλιών, ώστε να είσαι σίγουρος/η οτι είναι ζευγάρι, βάλε μας 2-3 φωτογραφίες...κοντινές και καθαρές για να δούμε το χαλινό(ρουθούνια) των πουλιών


.
 
Back
Top