έχει και έφερα κτηνίατρο αλλά αυτοί δεν ξέρουν πολλά και μου είχε πει αυτός στο μαγαζί πως ήταν 7 μηνών και ήταν 4 χρονονΝαι οταν το εχει! Εχει ο συγκεκριμένος;
φορά@Μαρία Σ ο παπαγάλος σου.. Δεν φοράει δαχτυλίδι;
μεταλικο και είναι ασημένιο έχει ένα κωδικό πάνωΤο δαχτυλιδι ειναι μεταλλικο; Τι χρωμα;
Μαρία μου θα μπορούσες να μας εξηγήσεις και πως;φαίνεται από το ράμφος του η ηλικία του
λέει μια λέξη και ένα τριψήφιο κωδικόΜαρία μου θα μπορούσες να μας εξηγήσεις και πως;
Δεν το έχω ξανά διαβάσει αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Ξέρω κάποιους τρόπους για στο "περίπου" εκτίμηση της ηλικίας, όσο τα πουλιά είναι νέα και μη ώριμα σεξουαλικά. Μετά την ορμονική ολοκλήρωση είναι μεγάλο το φάσμα των ηλικιών. Απλά λέμε, ενήλικο.
εσυ ξέρεις;Παρακαλω ας εστιασουμε στο γιατι ειναι μαδημενα τα φτερα του παπαγαλου και τι μπορει να φταιει.
Παρακαλω ας εστιασουμε στο γιατι ειναι μαδημενα τα φτερα του παπαγαλου και τι μπορει να φταιει.
Δεν νομίζω πως είναι μαδημένο το πουλί.εσυ ξέρεις;
Δεν μπορω να ισχυριστω οτι ξερω γιατι ειναι ετσι ραμφος και πτερωμα. Μονο υποθεσεις μπορω να κανω.εσυ ξέρεις;
Για να δούμε... https://community.petbirds.gr/threa...ί-η-ηλικία-του-παπαγάλου-από-το-ράμφος.29224/φαίνεται από το ράμφος του η ηλικία του
Όχι ακόμη δεν μπορώ να τον κάνω διότι δεν τον έχω πολύ καιρό και φοβάμαι μην αγριέψειΜπανιο κανει;
Δεν αγριεύει με το μπάνιο, ούτε ποτέ θα τον βάλεις να το κάνει με το ζόρι φυσικά. Πάντως δεν είναι ιδιαίτερα φίλοι του μπάνιου αλλά το καλοκαίρι με την ζέστη, μπορείς να του ξεκινήσεις εκπαίδευση για να απαλλάσσεσαι και από λίγη πούδρα.Όχι ακόμη δεν μπορώ να τον κάνω διότι δεν τον έχω πολύ καιρό και φοβάμαι μην αγριέψει
Ναι δεν είναι φίλοι του νερού. Μόνο σαν παιχνίδι αν το μάθει με τις ζέστες.Όταν του Ρίχνω έτσι σταγόνες όταν παίζουμε δεν τις πολύ δέχεται
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας