Ασθένειες Γιατι ειναι ετσι τα φτερα της ουρας του κοκατιλ μου;

Κάτι μου διέφυγε; Γιατί του δίνεις αντιβίωση;
 
Για ευνοιτους λογους (προληψη για ασθενειες οχι το οτι εχει κατι το πουλι)μονο σημερα μια φορα και δεν θα το ξαναδωσω!
 
Πρεπει να του δωσω προληπτηκα γτ δεν τον εχω ξαναδωσει και δεν θελω να αρρωστησει!Λοιπον παιδια τον εκανα και σημερα μπανιο και η ουρα ειναι οπως πρεπει να ειναι!
CAM00399_zps0dce365d.jpg

CAM00401_zpsc7394c12.jpg

Ενω ετσι ηταν πριν!
CAM00397_zps860ac47d.jpg
 
Μια χαρά είναι τελικά τα φτερά του :)
Δήμο να σου πω την αλήθεια, δεν περίμενα να διαβάσω από εσένα τα περί προληπτικής χορήγησης του αντιβιοτικού.
Ποτέ δεν δίνουμε φάρμακα καλού - κακού, γιατί απλά είναι μόνο κακού. Κατ' αρχήν ένα φάρμακο θεραπεύει το σύμπτωμα μιας συγκεκριμένης ασθένειας,ίσως όχι και την αιτία της και πάντα προκαλεί μια επιβάρυνση στον οργανισμό από ελαφρά έως βαρύτερη.
Επίσης τα αντιβιοτικά λειτουργούν με βάση μια περιοδική επανάληψη και η εφάπαξ χορήγηση δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.
Αν ψάξεις στην αναζήτηση, θα βρεις χιλιάδες θέματα γύρω από αυτό τον προβληματισμό. Το πιο πρόσφατο Τι πρεπει να προσεξω για να μην αρρωσταινουν τα καναρινια μου , όπου διάβασε την απάντηση της Αλίκης, ασχέτως που αναφέρεται σε καναρίνια, ισχύει για όλα τα πτηνά και ζώα ακόμα και παιδάκια θα έλεγα.
Ως πρόληψη και για την ενίσχυση του οργανισμού χρησιμοποιούμε φυσικές μεθόδους όπως αυτές που θα βρεις εδώ Βότανα - Φυσικές Θεραπείες .
Εν κατακλείδι μην επιβαρύνεις τον οργανισμό του φίλου σου χωρίς λόγο.
 
Εσυ παιρνεις προληπτικα αντιβιωση για να μην αρρωστησεις; Απορω ποιος σε συμβουλευει ετσι, μπορεις να μας πεις; Αυτα θα περιμενα να τ' ακουσω απο ενα μελος που γραφτηκε στο φορουμ σημερα οχι απο εσενα.
 
Οι παπαγάλοι κινδυνεύουν να αναπτύξουν μύκητες με τη χορήγηση αντιβίωσης. Για αυτό πρέπει να χορηγείται μόνο σε σοβαρές περιπτώσεις.
 
Και πέρα από τα παραπάνω τα μικρόβια γίνονται ανθεκτικά με την αντιβίωση και μετά όταν όντως αρρωστήσει το πουλάκι μία "νορμάλ" αντιβίωση δε θα πιάσει και θα θέλει πιο ισχυρή..
 
Εχεται δικιο δεν το ηξερα αυτα τα πραγματα αλλα διαβασα το κουτι και για αυτο ειπα να τον δωσω γτ φοβομουν μην αρρωστησει αλλα αφου ειναι ετσι οκ. Ευχαριστω παντως!
 
Eπισης να πω ειχα διαβασει για το θεμα των φαρμακων οτι μερικες φορες προκαλουν τα ιδια ασθενεια αλλα δεν φανταστικα το οτι αν το βαλω μια φορα θα παθει τιποτα αλλα τωρα καταλβα και θα αρχισω να του βαζω φυσικα βοτανα! Και κατι καομα δεν τον εδωσα φαρμακο να ξερεται περιμενα πρωτα να μου πειτε!
 
Back
Top