Ασθένειες Γιατι ο νεοσσος δε στέκεται καλά στο κλαδακι;

Όταν τα έπιασες το κόκκαλο του στέρνου προεξείχε πολύ; Το μικράκι είναι φυσιολογικό να μην είναι πολύ ζωηρό.. Μόλις μεγαλώσει λίγο ακόμα δε θα το προλαβαίνεις μέσα στο κλουβί! Θα πεταρίζει σαν τρελό!

Τα εχω βγαλει αφου εχει πολλη ζεστη.
Άστην λίγες μέρες να τα κλωσήσει να κλείσει τον κύκλο της.. Βάλε ψεύτικα να κλωσήσει.. Και μην ανησυχείς θα ταίζει και το μικρό!

Γιατι η κοιλιτσα ειναι μαυρη κ τι ειναι αυτο κατω απο τα ραμφη;
Δεν είναι πολύ καλές οι φώτο. Αλλά για να μην τα ξαναπιάσεις και τα στρεσάρεις, βγάλε φώτο τις κουτσουλιές τους.. Αυτό από κάτω απ το ράμφος είναι σαν ξεραμένο σπυράκι; Είναι ακριβώς το ίδιο και στην μαμά και στο μικρό;

Υ. Γ: είναι πανέμορφα να τα χαίρεσαι!
 
Όχι δεν έχει καρίνα φαίνεται καλοθρεμμενο! Ναι είναι σαν ξεραμενο σπυρακι κ στα δύο. Οκ θα βγάλω φωτο τις κουτσουλιές. Σ ευχαριστώ για την απάντηση.:)
 
Βάζε λιγο Μπεταντίν με μια μπατονέτα στο σπυράκι, για τις επόμενες 3-4 μέρες. Μια φορά κάθε βράδυ πρίν τον ύπνο. Φρόντισε ιδιαίτερα την καθαριότητα (σχολαστικά) το επόμενο διάστημα, μέχρι να εξαφανιστούν τα σπυριά.
 
Ωραία ευχαριστώ πολύ! Με ανησυχεί λίγο κ η κοιλιτσα της θηλυκιας. Θα προσπαθήσω να βγάλω καλύτερη φωτογραφία αύριο
 
Βάζε λιγο Μπεταντίν με μια μπατονέτα στο σπυράκι, για τις επόμενες 3-4 μέρες. Μια φορά κάθε βράδυ πρίν τον ύπνο. Φρόντισε ιδιαίτερα την καθαριότητα (σχολαστικά) το επόμενο διάστημα, μέχρι να εξαφανιστούν τα σπυριά.
Κύριε Μάκη θεωρείται πως είναι ξηρή ευλογιά ή κάτι άλλο;
 
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Στέφανε;:)
Τα Κυρίαρχα λευκά έχουν δέρμα κιτρινωπό. Τα Υπολειπόμενα ροζ !
Υ. Γ Αν τα υποχωρητικά είχαν μελανό ΔΕΝ θα ήσαν λιποχρωμικά.

Ζητώ συγνώμη από τους αναγνώστες, αλλά δεν αναφερόμουν στην εμφάνιση μελανίνης στο δέρμα των υπολειπόμενων λευκών, αλλά σε μια μωβ χροιά που έχει το δέρμα τους.
 
Καλησπέρα σε όλους. Δεν προλαβα να ανεβασω φωτογραφίες τις κουτσουλιες. Σήμερα όμως καθαρισα το κλουβί καλα. Έβαλα κ στα δύο μπενταντιν. Ή κοιλιτσα της θηλυκιας είναι ενταξει. Σήμερα την είδα καλυτερα. Είναι ζωηρή κ το μικρό ζωηρευει σιγα σιγά. Ξέχασα να σας πω πως επειδή ή μαμά κάθεται στη φωλιά έβαλα τον αρσενικό δίπλα με το χώρισμα κ τάιζει κ αυτός συνέχεια. (Είναι αυτός από το βίντεο που διεκδικουσε τη φωλιά.) Όταν το εβγαλα όμως κυνηγούσε το μικρό κ το τσιμπαγε. Ελπίζω να φύγει κ αυτό στα ραμφη μας. Δυστυχώς δεν μπορώ να βάζω μπενταντιν πριν κοιμηθούν γιατί γυρναω αργά κ έβαλα το μεσημέρι.
 
έβαλα τον αρσενικό δίπλα με το χώρισμα κ τάιζει κ αυτός συνέχεια.
Και έτσι να τα έχεις! 😉

Δυστυχώς δεν μπορώ να βάζω μπενταντιν πριν κοιμηθούν γιατί γυρναω αργά κ έβαλα το μεσημέρι.
Βάζε μεσημέρι... αλλά να συνεχίσεις να βάζεις!

Περιμένουμε νεότερα τις επόμενες μέρες!
 
Καλησπέρα και πάλι. Σήμερα το μικρακι έκλεισε ένα μήνα. Συνεχίζω το μπενταντιν σε μαμά κ μικρό. Ή μαμά καθάρισε εντελώς. Φαίνεται μία χαρά. Το μικρό ακόμα έχει σαν κακαδακι. Ξεκίνησε όμως κ τρώει λιγάκι αυγο κ σπορακια κια κ καμελινα! Έβαλα κ λίγη γλιστριδα σήμερα κ τσίμπησε λιγάκι. Ο μπαμπας εξακολουθεί να τάιζει από το διαχωριστικο. Είναι πιο ζωηρό αλλά ακόμα κάποιες φορές καθεται πιο φουντωμενο με την κοιλιτσα στο κλαδάκι. Αυτα είναι τα νέα μας. Πιστεύω πάμε καλά.
 
Είναι πιο ζωηρό αλλά ακόμα κάποιες φορές καθεται πιο φουντωμενο με την κοιλιτσα στο κλαδάκι.
Είναι βρε μωρό ακόμα! Κι γω έχω 2 μικρά 1,5 μηνών κοντεύουν τους 2 μήνες και τα μεσημεράκια παίρνουν τον υπνάκο τους παρόλο που είναι πλέον ανεξάρτητα. Μην σε ανησυχεί αυτό. :)
 
Back
Top