Γενικά Γνωρίζει κάποιος τι πτηνό είναι;

Δηλαδή πόσο μακριά είναι το σημείο που το βρήκες, με το σημείο που το έχεις τώρα; Αν είναι πολύ μακριά τότε άδικα περιμένουμε τους γονείς.
σκεφτομαι να παω στο παρκο και να το "πεταξω". Αν πεταξει και χαθει απο τα ματια μου εχει καλως, αν το δω να προσγειωθει στα 15 μετρα, παει πισω στο κλουβι.
Ως έσχατη λύση, συμφωνώ.

To πουλακι εφυγε με τον πιο κωμικοτραγικο Goofy τροπο. Μονο σε μενα συμβαινουν αυτα. Λεω στα παιδια, ετοιμαστειτε να βγαλουμε τον σκυλο βολτακαι με ευκαιρια θα σας κανω μαθημα πως απελευθερωνουμε ενα τρομαγμενο πουλακι. Τι το ηθελα να το παιξω φυσιοδιφης Δαρβινος στα παιδια, με το που πλησιασαμε και οι 3 το κλουβι, αρχισε ο καλογερος να δαιμονιζεται, να χτυπιεται στα καγκελα και να βγαζει κραυγες λες και σφαζουμε τριζονι. Μη τα πολυλογω, οπως ηταν το κλουβι, ανοιξα τον πατο και εφυγε, και μαλιστα απο τον πανικο του απο την αντιθετη πελυρα του παρκου. Και ειχα ετοιμασει youtube και ολοκληρο μαθημα για τα παιδια.
[automerge]1556115135[/automerge]
Δεν είναι νεαρά η παπαδίτσα που βρήκες. Βλέπε πόδια, χρώμα πτερώματος.

Γιωργο, εγω δεν ηξερα καν οτι υπηρχε τετοιο πουλι. Στο χερι μου φανηκε παντως μικρο. Ηλικιακα δεν γνωριζω να διακρινω χρωματα, ουτε αν ειναι αρσενικα η θηλυκα.

Τέλος καλό, όλα καλά! Ας ελπίσουμε να βρει γρήγορα την οικογένεια του! Μπράβο Τάσο που το μάζεψες μέχρι να αναρρώσει! Είσαι ο σωτήρας του! Μπράβο! 😉🙂👍👌

Δημητρη, το θεμα ειναι οτι πεταξε μακρια, το χειροτερο ειναι οτι ετσι πως χτυπουσε στα καγκελα, σιγουρα θα εχει τραυματιστεί, μερικες φορες, νιωθεις οτι κανεις καλο αλλα στην ουσια εχεις αντιθετα αποτελεσματα.

Back