Διατροφή Γνωριζει κανεις τι γινεται με τη manitoba;

Ο τελευταίος που την είχε ήταν δικός μας Κρητικός αλλά του την πήρε η αιτερία την εισαγωγή μέχρι να δοθούν προσφορές να ξεκαθαριστεί το τοπίο ίσως τώρα που γράφω να υπάρχει εισαγωγέας λίγο υπομονή και θα δείξει.
 
Την προηγούμενη εβδομάδα προσπαθούσα να βρώ την carduellidi, δεν υπήρχε. Μου είπαν για κάποιον κρητικό που είχε τις εισαγωγές και τις άφησε και οτι υπάρχει νέος εισαγωγέας που είναι ήδη του χώρου και οτι απο αυτη την εβδομάδα θα είχαν. Μέχρι σήμερα δέν έφεραν πάντως.
 
Σε αυτον που παω εχει για ολα τα ειδη πτηνων εκτος απο καναρινια. Γκαντεμια!
 
Οι φωταγραφίες στο εξωφυλο των συσκευασιών ανταποκρίνονται στην παγματικότητα του εσωτερικού;
Αυτός ο μικρός μάυρος σπόρος στη King στο post 16 τί είναι;ρούπσεν;
 
Στη 2η φώτο, για το μείγμα δηλαδή που αναφέρθηκα, δεν υπάρχει τέτοιος σπόρος.

Στην 1η είναι rape seed και είναι άλλο μείγμα.
 
Το είχα καταλάβει ότι κάτι έπαιζε με τον συγκεκριμένο, αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω.

Πήρα σήμερα της King το Color South Europe χωρίς Rubsen. Παρομοιο σε σύσταση με το Platino της Manitoba, με λιγότερο Νιζερ και όλα τα ποσοστά σπορων να δίνονται αναλυτικα. Θα αναμένω την αποδοχή από τα πουλακια.
Και εγώ αυτήν έχω πάρει για να αντικαταστήσω την manitoba. Πολύ καλή επιλογή
 
Ο τελευταίος που την είχε ήταν δικός μας Κρητικός αλλά του την πήρε η αιτερία την εισαγωγή μέχρι να δοθούν προσφορές να ξεκαθαριστεί το τοπίο ίσως τώρα που γράφω να υπάρχει εισαγωγέας λίγο υπομονή και θα δείξει.
Ο ένας Κρητικός πάντως φέρνει τη μάλλον δήθεν Manitoba. Ο άλλος που την έφερνε σίγουρα, όντως εδώ και καιρό την έχει σταματήσει.
 
Κι γω είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ποιότητα της Manitoba αλλά με τις συσκευασίες τα έχουν κάνει λίγο σκ@τ@ ! Γι αυτό πήγα στην Raggio di Sole! Ίδιας ποιότητας και τα δικά μου την κατασπαράζουν! Σκέψου να την αντικαταστήσεις με κάποιο μείγμα της Raggio! 😉
 
Τώρα δεν υπάρχει ούτε ένας ούτε δυο ένας ήταν ο εισαγωγέας και αυτός την έδινε σε άλλους σε όλη την Ελλάδα.
 
Η ΜΑΝΙΤΟΒΑ εχει καμια ιστοσελιδα; Προσπαθησα να την βρω αλλα δεν βρισκω τπτ
 
Στο pets&friends στη Ν. Σμυρνη, τηλ.2109313450 τη βρήκα τη Μανιτόμπα και μάλιστα ρώτησα και μου είπαν οτι έχουν αρκετή ποσότητα ακόμα.
Στο άλλο που σας έγραψα πιο πάνω, δεν του έχουν φέρει ούτε σήμερα. Ίσως αύριο μου είπε.
 
Εγω προσωπικα δεν ειχα καποιο προβλημα. Απο γειτονικο πετ σοπ ζητησα να μου φερουν και σε καμια βδομαδα ηταν στο καταστημα. Ειχα παρει θυμαμαι την premium για καναρινια και καποιες αντιστοιχες για παπαγαλακια και παραδεισια. Εχω παρει ηδη τεσσερις φορες, 5 κιλα παντοτε και αυτη απο το πετ σοπ συνεχιζει να φερνει. Ειχε ενα θεμα οπως μου ειπε με τον νεο καταλογο της μανιτομπα στον οποιο υπηρχαν μονο καμια 10αρια τροφες για διαφορα ειδη. Χρειαστηκε να βρω εγω απο το ιντερνετ τον κωδικο προιόντος για να τα παραγγειλει. Βεβαια στα μεγαλα καταστηματα στο κεντρο της Θεσ/νικης, όπως το mega quiko friends δεν συνεργαζεται λεει με μανιτομπα. Δεν ξερω πως αλλα γενικα δεν εχω δει καμια συσκευασια μανιτομπα στο κεντρο. Αν δεν ζητας δεν φερνουν, αλλα μερικα καταστηματα δεν φερουν οπως και να χει. Αυτο που παρατηρησα ειναι πως προωθούν παααρα πολυ ομως την Vitakraft. Οταν εψαχνα για ΚΑΛΗ τροφη για το καναρινι, τους ελεγα πως θελω μια πραγματικά καλη εταιρια και οτι δεν εχει να κανει με το οικονομικο. Παλι αυτοι (3 τουλαχιστον καταστηματα απ οτι θυμαμαι) που προτειναν την Vitakraft ενω υπήρχαν και πιο ακριβες, τύπου Raggio, King, Versele και αλλες που ειχα ακουσει οτι ειναι πολυ καλες, δεν ξερω τι να πω, καλη και η Vitakraft, αλλα τι παιζει;

Υ. Γ. Γνωρίζει κανεις καποια εταιρια καλη, που να πουλαει συσκευασμενους σπορους υγειας; Μεχρι στιγμης μονο χυμα βρησκω και δεν εχω καποιο προβλημα, αλλα θα ηθελα να παιρνω συσκευασμενους

Ευχαριστω
 
Στο δικο μου πετσοπ ηρθε η μανιτομπα, πηρα 2 σακουλια την προηγουμενη εβδομαδα.

Vitakraft βρισκεις συχνοτερα σε πετσιτι, για καποιο λογο νομιζω εχουν μονο αυτη και χυμα. Για σπορους υγειας δεν γνωριζω.
 
Back
Top