Διατροφή Γνώμη για την επιλογή αυγοτροφής

Ο αρακας ψιλοκομμενος;νερο βαζουμε;
-Η υγρασία του αρακά και του αυγού πρέπει να ισοσταθμίζεται με τα στερεά της φρυγανιάς ώστε να υπάρχει μια αφράτη κοκκώδης υφή.Αυτό σε μια δυό εφαρμογές μπορεί κανείς να το φέρει στα επίπεδα που επιθυμεί, προσθαφαιρόντας φρυγανιές στην συνταγή. Εύκολο!
-Βγάζεις τον αρακά απο την κατάψυξη ,τον περνάς ένα-δυο νερά να φύγουν οι πάγοι και τον προσθέτεις ολόκληρο, όπως είναι, στο τελικό μείγμα. Εχει μεγάλη πλάκα, όταν τα βλέπεις ΟΛΑ, να κουβαλάνε πετόντας στα πάτηθρα δεξιά - αριστερά, και απο έναν αρακά. Αν τον κτυπήσεις και αυτόν στο μπλέντερ θα είναι μια χαρά, αλλά θα χάσεις το θέαμα. Οπως και νάναι τον τρώνε μανιωδώς.
 
Back
Top