Ασθένειες Δέκα μέρες μετά την αντιβίωση και δεν υπάρχει διαφορά

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης katerinak
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αρα κ. Γιαννη να συνεχισω με πρεβιοτικα μονο και βλεπουμε;Να ξεκινησω και πολυβιταμινες;
 
Κανεις καποια ιδεα για κατι αλλο; Δεν ξερω τι αλλο να κανω. Να δωσω καποιο αλλο φαρμακο;
Κατερίνα. χωρίς διάγνωση δεν έχει τέλος αυτό το πράγμα. Ενίσχυσε τη διατροφή του πουλιού με λιπαρούς σπόρους, τους οποίους μπορείς να χορηγείς ελεύθερα για αρκετό καιρό, βρες κάποιο προβιοτικό για πουλιά και αντικατέστησε το νερό του με τσάι ρίγανης* για μία εβδομάδα.

* Ένα γεμάτο κουταλάκι σε 200 ml. Μόλις αρχίσει να βράζει το νερό, ρίχνεις τη ρίγανη και αφήνεις το σκεύος στη φωτιά για 10'. Στη συνέχεια το κατεβαζεις, αφήνεις να κρυώσει, σουρώνεις και το βάζεις στην ποτίστρα. Αντικαθιστάς με φρέσκο κάθε μέρα.
 
Αρα τσαι ριγανης στην ποτιστρα και προβιοτικα στην αυγοτροφη;
Επειδη δεν εχω ευκαιρη ζυγαρια, μπορειτε να μου πειτε στο περιπου ποσα ειναι 100γρ. αυγοτροφης;Γιατι μου λεει ενα κουταλακι σε 100γρ. αυγοτροφης.
 
Σε 3 ημέρες δεν μπορείς να καταλάβεις αν δούλεψε, εγώ βάζω για 5 ήμερες αλλά απο μια σταγόνα μετά απο τις 3 ημέρες (αν χρειαστεί κανω επανάληψη για 3 ακομα), βγάλε φωτογραφία την κοιλιά του και τις κουτσουλιες να τις δούμε, προβιοτικα εγώ βάζω Ultra Levure , ανοίγω μια καψουλα σε 800 ml , βάλε οπως λένε τα παιδιά λιπαρούς σπόρους στην τροφή του, δώσε αυγό καλά βρασμένο (να έχει και το τσόφλι), άσε για λιγο την αυγοτροφή βρε παιδί μου!
Αποπαρασίτωση έχεις κανει; ριξε μια ματια εδώ στο ποστ 2.

Μπορείς να μας πεις τι το ταΐζεις; τροφή - αυγοτροφη ή ότι άλλο του βάζεις
 
Τελευταία επεξεργασία:
ανεβαζω φωτο με την αυγοτροφη
Επισης αυγο δινω κανονικα.
Κατερίνα, ή το ένα ή το άλλο. Δεν υπάρχει λόγος να δίνεις αυγό και αυγοτροφή μαζί. Γενικά, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις περιττά έξοδα, όταν μπορείς και έχεις τη διάθεσή όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση να βράζεις καλά ένα αυγό για 10-15 λεπτά και να του δίνεις που και που.

Από το Oro-digest μπορείς να βάζεις μια πρέζα πάνω στο αυγό πριν το προσφέρεις.
 
Στα ιδια ειμαστε ακομη. Συνεχιζω οτι πρεπει και θα δειξει.. Παντως ακομη δε βλεπω καποια αλλαγη.
 
Καλημερα σε ολους! Να σας ενημερωσω για την κατασταση του πουλιου. Μπορω να πω πως ειναι καλυτερα, χωρις ομως να ειναι εντελως καλα. Σημερα θα σας ανεβασω και φωτογραφιες να δειτε..
 
Back
Top