Καρότο ξέρω πως ναι. Για τα άλλα δεν ρώτησα...Εχει δωσει ομως καροτσα, παντζαρια κλπ?
Για μένα όμως... Δε θα άλλαζε κάτι.
Ή τουλάχιστο εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να δω τις διαφορές τους...
Δηλαδή το πριν και το μετά...
Καρότο ξέρω πως ναι. Για τα άλλα δεν ρώτησα...Εχει δωσει ομως καροτσα, παντζαρια κλπ?
Και ο Άγγελος και ο Απόλλωνας είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα χωρίς χρωστική. Του χρόνου στην πτερόροια θα βάλω και στους 2 εξαρχής και θα συγκρίνω χρώματα. Μωρέ λέτε να έχω 2 κόκκινα λιποχρωμικά και να μην το έχω πάρει χαμπάρι;φέτος δεν πήρε χρωστική. Για να το φωτογραφίσω για μας...
Σας παραθέτω λοιπόν τη φωτογραφία του όπως είναι τώρα...
Ανακάλυψες τι είναι η κανθαξανθίνη μέσω ενός συνδέσμου που ξεκινάει με το asxetos.gr και χωρίς να σου κάνει εντύπωση η πιθανή ασχετοσύνη του, εξαπολύεις μύδρους προς όσους χρησιμοποιούν μια ουσία, η οποία με βάση το κείμενο των τεσσάρων γραμμών που παρέθεσες, ξεκινάει με τη φράση "Φυσική χρωστική" και καταλήγει στη φράση "δεν μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας"
Τώρα σε πείραξε εσένα; :DΑυτο σε πειραξε εσενα;
Επί της ουσίας ναι, η προέλευση της πληροφορίας είναι ίσως το μόνο που με ενδιαφέρει σε μια συζήτηση. Από εκεί εξαρτάται το επίπεδο της γνώσης, το επίπεδο της ενασχόλησης μας με το θέμα και τέλος από εκεί εξαρτάται και το επίπεδο της απάντησής που πρόκειται να δώσω.Το οτι λογω κεκτημενης ταχυτητας ανεβασα λινκ απο το ασχετος μπλα μπλα;
Ναι, ξέρω...εγω αποσυρομαι απο την συζητηση...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας