Αναπαραγωγή Δεν γεννησαν τα καναρινια μου

Στην αρχη τους εδεινα μονο καναβουρι αλλα μου ειπαν τα παιδια εδω οτι πρεπει να τους δεινω και αλλη τροφη, γιατι πρεπει να τρωνε και χορταρικα

Ωραία. Τι μάρκα συσκευασμένη τροφή χρησιμοποιείς; Είναι σημαντικό να μας πεις ώστε να δούμε αν είναι πλήρης.

Oκ... Εσεις τη χρησιμοποιειτε;
Θα σας πω

Χρησιμοποιο καναβουρι. Μια τρωφη που εχει μεσα σπορακια πρασινα...

Δεν ξερω πως αλλιως να σας το περιγραψω...

Ουφ! Δημήτρη, καταλαβαίνω οτι ενδιαφέρεσαι για τα πουλακια, αλλά δεν κάνεις τις κινήσεις που απαιτούνται άμεσα.
Επισης δεν είναι δυνατό, να κάνουμε και να ξανακάνουμε την ίδια ερώτηση για να αποφασίσεις να την αντιστρεψεις.
Χρησιμοποιώ Manitoba best premium.
Σου είπαν και αλλα μέλη, οτι δεν κάνει, δε γίνεται να χρησιμοποιείς μονο κανναβούρι. Θα υποσιτίζονται, θα αρρωστήσουν και θα πεθάνουν. Πως αλλιώς να το πούμε, και πόσες ακόμα φορες να ειπωθεί, για να πειστείς, δεν ξέρω...

Ααα δηλαδη να τους παρω και αλλη τρωφη. Ααα ξεχασα να αναφερω οτι τους δεινω και μια βιταμηνη πορτοκαλι με κατι μαυρακια μεσα σημερα τους πηρα και μια κιτρινι με μαυρακια μεσα

Μάλλον θα πρέπει να τα πετάξεις αυτά με τα μαυράκια. Είναι γλυκά και δεν προσθέτουν τιποτα παραπάνω στην υγεία των πουλιων, εκτός απο λίπος.
Η τροφή που τους δίνεις είναι κάποιας μάρκας; Ξαναρωτώ για τελευταία φορά

1)συσκευασμενη τροφη μαρκας επωνυμης, οχι με εκαψες. Ποικιλια σπορων εχει μεσα, ουτε εσυ μπορεις να τρεφεσαι μονο με μακαρονια ουτε το καναρινι με καναβουρι.
2)ποτε πρασινες κιτρινες κοκκινες whatever βαφτισμενες αυγοτροφες και μπισκοτα. Δεν κανουν κανενα καλο.
3) αυγουλακι σφιχτοβρασμενο και αγιος ο θεος.
4) χορτα και φρουτα 2 3 φορες την εβδομαδα.
5) φρεσκο νερο καθημερινα.
6) καλη καθαριοτητα
7) ανετο κλουβι
Θα κανετε πολλα χρονια παρεα.

Οκ αυγο τους βαζω αυγοτροφες και μπισκοτα δεν τους δεινω φρουτα λαχανικα ναιι τρωφες ναιι συσκευασμενες νερο τους αλαζω καθε μερα ναι τα καθαριζω συχνα, και ανετο... ΣΕ ευχαριστω για τις συμβουλες

ανετο κλουβι**

Back