Αναπαραγωγή Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει!!!

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης natasha
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Όχι δεν το είχα σκεφτεί. Ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό. Θα κοιτάξω τώρα και θα σας πω...
 
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Όμως οι μέρες περνάνε... Μήπως πρέπει να τα χωρήσω και να τα ξανα βάλω μαζί λίγο πιο μετά; Μήπως δεν έχουν απλά ταιριάξει;
Ποιες μέρες περνάνε βρε Νατάσσα μου; Τα πουλιά ξεκινούν την παραγωγή τους στη φύση την άνοιξη, δηλαδή θεωρητικά μετά τις 21 Μαρτίου. Γιατί τόση πρεμούρα; Ζωντανοί οργανισμοί είναι όχι μικροσυσκευές. Ακόμη και τίποτα να μην κάνεις, μόνο τροφή και νερό να τους δίνεις, όταν έρθει η ώρα της αναπαραγωγής θα ξεκινήσουν ακόμη και δεμένα να τα 'χεις.
 
Απλά ανησυχώ μήπως κάτι συμβαίνει σε κάποιο από αυτά! Φυσικά και δεν τα θεωρώ μικροσυσκευές! Μάλλον με παρεξηγήσατε κ. Σταύρο!
 
Μα και βέβαια δεν συμβαίνει τίποτα. Απλώς οι συνθήκες περιβάλλοντος που έχεις τα πουλιά (φυσικό φως) τα κάνει να φέρονται φυσιολογικά για την εποχή. Να μη θέλουν δηλαδή να ζευγαρώσουν. Είναι το ίδιο σαν να περιμένεις από δύο πουλιά τριών μηνών να σου κάνουν μικρά.

Ψυχραιμία και υπομονή. Διαφορετικά δεν θα ησυχάσεις ούτε εσύ από το άγχος αλλά ούτε και τα πουλιά σου από τις συνέπειες του. :)
 
Back
Top