Δημήτριος Σαντοριναίος - Κτηνίατρος

Ο Δημήτριος Σαντοριναίος είναι κτηνίατρος πτηνοπαθολόγος. Διατηρεί ιατρείο μικρών ζώων στην οδό Γαμβέττα 122 και Αναλήψεως 77, στη Θεσσαλονίκη.

Κτηνιατρείο Δημήτριος Σ. Σαντοριναίος​

Παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας - φροντίδας
  • Καλλωπισμοί ζώων.
  • Εμβολιασμοί.
  • Χειρουργικές Επεμβάσεις.
  • Αντιμετώπιση Παθολογικών Περιστατικών.
  • Αιματολογικές/Βιοχημικές Εξετάσεις.
  • Οδοντιατρική Φροντίδα.
  • Φάρμακα/Τροφές/Αξεσουάρ.

Επικοινωνία​

Τηλ.: 23155220895
Κιν.: 6936562380
email:
Ιστοσελίδα:
Facebook: Κτηνιατρείο Σαντοριναίος Σ Δημήτριος

Το Κτηνιατρείο του κ. Σαντοριναίου δεν λειτουργεί πλέον

Σχετικό περιεχόμενο​

Κτηνίατροι στη Θεσσαλονίκη

Προτείνετε τον Κτηνίατρό σας​

Πτηνίατροι, Ειδικευμένοι στα Πτηνά Κτηνίατροι
 

Συνημμένα

  • santorinaios-logo.webp
    santorinaios-logo.webp
    5,5 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-1.webp
    santorinaios-vet-1.webp
    15,1 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-2.webp
    santorinaios-vet-2.webp
    19,2 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-3.webp
    santorinaios-vet-3.webp
    17,8 KB · Προβολές: 2
  • santorinaios-vet-4.webp
    santorinaios-vet-4.webp
    8,3 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-5.webp
    santorinaios-vet-5.webp
    21,7 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-6.webp
    santorinaios-vet-6.webp
    25,8 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-7.webp
    santorinaios-vet-7.webp
    12,5 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-8.webp
    santorinaios-vet-8.webp
    17,1 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-9.webp
    santorinaios-vet-9.webp
    16,4 KB · Προβολές: 3
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πρόσφατα το κοκατίλ μου παρουσίασε πρόβλημα υγείας και απευθύνθηκα στο γιατρό ο οποίος εχει ειδίκευση στα πτηνά και μου έδωσε την κατάλληλη θεραπεία βάσει της διάγνωσης που έγινε.
 
Πρόσφατα επισκέφθηκα τον γιατρό για ένα με θέμα με κύστη σε ένα καναρίνι μου. Πολύ καλός στην δουλειά του, πρόθυμος να με βοηθήσει να καταλάβω διάφορα θέματα στα οποία είχα πολλές απορίες και πάνω από όλα καλός άνθρωπος. Το ιατρείο ήταν πολύ καθαρό και προσεγμένο.
 
Πήγα το καναρίνι μου, αργά είναι η αλήθεια, και παρ όλο που δεν ήμασταν αισιόδοξοι τελικά μετά από την εξέταση και τις υποδείξεις του γιατρού μέσα σε 20 μέρες υπάρχει μεγάλη βελτίωση. Πολύ καλός, με καλή συμπεριφορά και αν υπάρχει πρόβλημα, μην το σκέφτεστε, αξίζει να πάτε το πουλάκι σας. Επίσης θα σας εξηγήσει τι πρόβλημα υπάρχει αναλυτικά και θα σας καθοδηγήσει καταλλήλως.
 
Όντως πολύ καλός γιατρός και σωστός στην δουλειά του. Σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση και μου έδωσε και τις απαραίτητες συμβουλές για την συνέχεια. Ένα καναρίνι μου εμφάνισε κύστη την οποία αντιμετώπισε και πλέον το πουλάκι είναι στην ανάρρωση.
 
Εξαιρετικός ιατρός, ουσιαστική διάγνωση, πλήρης ενημέρωση και σωστή καθοδήγηση. Πήγα το καναρίνι μου με ακάρεα στην τραχεία, μύκητες στο έντερο και πόδια πολύ ταλαιπωρημένα. Είμαστε σε φάση θεραπείας, μακάρι να πάνε όλα καλά όμως ότι και να γίνει δε μπορώ να μην αναγνωρίσω την επαγγελματικότητα του.
 
Τον επισκέφτηκα κι εγώ λοιπόν σήμερα με το άρρωστο καναρίνι μου και έχω μόνο καλά λόγια να πω. Ήταν ευγενικός, μου εξήγησε τα πάντα, μέχρι και πράγματα που δε ρώτησα εγώ προσωπικά, ξεκινήσαμε αγωγή και μου έδωσε από το δικό του φάρμακο για να μην αναγκαστώ να αγοράσω εγώ. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
 
Κι εγώ στον κύριο Σαντοριναίο πήγα παιδιά! Πολύ εξυπηρετικός και με τεράστια υπομονή στο να απαντάει τις μυριάδες ερωτήσεις που του έκανα σχετικά με το cockatiel μου.
 
Τον επισκέφθηκα πριν από περίπου 2 εβδομάδες για ένα check up για το παπαγαλάκι μου, Εξαιρετικός επαγγελματίας, ευγενικός και έλυσε όλες μου τις απορίες.

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
 
Εξαιρετικός επαγγελματίας, προσεκτικός γιατρός, ακριβής στις εξηγήσεις του, οι οποίες είναι διαφωτιστικότατες. Χωρίς να "φορτώνει" με φάρμακα προτείνει λύσεις που μέχρι τώρα ήταν επιτυχείς. Ευγενικός, χαλαρός και χαμογελαστός. Πηγαίνω σε αυτόν το καναρίνι μου, το οποίο φαίνεται και αυτή τη φορά να αναρρώνει. Τον ευχαριστώ και τον συνιστώ!
 
Εξαιρετικός γιατρός με πολύ αγάπη γι αυτό που κάνει!Τον επισκέφτηκα πρόσφατα λόγω ενός εξογκώματος στο μάτι του καναρινιού μου και με πολύ υπομονή μου εξήγησε τι πρέπει να κάνω! Μου έλυσε όλες τις απορίες ακόμα και για πράγματα που δεν είχα σκεφτεί να ρωτήσω.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
 
Εξαιρετικός γιατρός, πρόσφατα τον επισκέφτηκα για εξέταση προληπτική για τους παπαγάλους μου και για ένα θέμα με το καναρίνι μου. Εξέτασε προσεκτικά τα πουλιά έκανα και εξέταση κουτσουλιας, μου έλυσε πολλές απορίες και γιάτρεψε το καναρινάκι μου. Είναι ευγενικός ομιλητικός δίνει συμβουλές και είναι οικονομικός, η εξέταση για ενα πουλί είναι στα 25€ και εγώ που πήγα τρία μου πήρε 40€.
 
Εξαιρετικός! Πρόσφατα πήγα το καναρίνι μου, εξέτασε και αυτό και τις κουτσουλιές του, έδωσε αντιβίωση, οδηγίες διατροφής και επανήλθε πλήρως! Εξηγεί κάθε ερώτηση λεπτομερώς, ασχέτως πίεσης χρόνου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! Αξίζει η γνωριμία μαζί του.
 
Πολύ καλός στη δουλειά του, ασχολήθηκε αρκετή ώρα με το καναρινάκι μου, αν και άργησα να το πάω ήταν καθησυχαστικος και επεξηγηματικός με το πώς θα αντιμετωπίσουμε το προβλημα!
 
Back
Top