Δημήτριος Σαντοριναίος - Κτηνίατρος

Ο Δημήτριος Σαντοριναίος είναι κτηνίατρος πτηνοπαθολόγος. Διατηρεί ιατρείο μικρών ζώων στην οδό Γαμβέττα 122 και Αναλήψεως 77, στη Θεσσαλονίκη.

Κτηνιατρείο Δημήτριος Σ. Σαντοριναίος​

Παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας - φροντίδας
  • Καλλωπισμοί ζώων.
  • Εμβολιασμοί.
  • Χειρουργικές Επεμβάσεις.
  • Αντιμετώπιση Παθολογικών Περιστατικών.
  • Αιματολογικές/Βιοχημικές Εξετάσεις.
  • Οδοντιατρική Φροντίδα.
  • Φάρμακα/Τροφές/Αξεσουάρ.

Επικοινωνία​

Τηλ.: 23155220895
Κιν.: 6936562380
email:
Ιστοσελίδα:
Facebook: Κτηνιατρείο Σαντοριναίος Σ Δημήτριος

Το Κτηνιατρείο του κ. Σαντοριναίου δεν λειτουργεί πλέον

Σχετικό περιεχόμενο​

Κτηνίατροι στη Θεσσαλονίκη

Προτείνετε τον Κτηνίατρό σας​

Πτηνίατροι, Ειδικευμένοι στα Πτηνά Κτηνίατροι
 

Συνημμένα

  • santorinaios-logo.webp
    santorinaios-logo.webp
    5,5 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-1.webp
    santorinaios-vet-1.webp
    15,1 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-2.webp
    santorinaios-vet-2.webp
    19,2 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-3.webp
    santorinaios-vet-3.webp
    17,8 KB · Προβολές: 2
  • santorinaios-vet-6.webp
    santorinaios-vet-6.webp
    25,8 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-5.webp
    santorinaios-vet-5.webp
    21,7 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-4.webp
    santorinaios-vet-4.webp
    8,3 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-7.webp
    santorinaios-vet-7.webp
    12,5 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-8.webp
    santorinaios-vet-8.webp
    17,1 KB · Προβολές: 3
  • santorinaios-vet-9.webp
    santorinaios-vet-9.webp
    16,4 KB · Προβολές: 3
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είχα 6 χρόνια ένα εξημερωμένο παπαγαλάκι κοκατιλ. Το είχα πάει κάποιες φορές στο συγκεκριμένο κτηνίατρο. Πριν μια βδομάδα γύρισα από τη δουλειά το μεσημέρι και το βρήκα ξαφνικά σε άσχημη κατάσταση ενώ ήταν μια χαρά τις προηγούμενες μέρες. Αφού κάλεσα σε μια κλινική που έχει κοντά στο σπίτι μου και μου είπαν ότι δε μπορούν να με δεχτούν λόγω ότι δεν έχουν την εξειδίκευση στα πτηνά κάλεσα στον κτηνίατρο με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να κάνει κάτι αφού ήταν η μοναδική μου επιλογή και ας ήταν 4 το μεσημέρι. Τον ενημέρωσα ότι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση το πτηνό και το μόνο που είπε εντελώς κοφτά με ύφος σαν να μου έλεγε ότι έχω ενοχλήσει που κάλεσα τέτοια ωρα ότι θα ανοίξει στις 7 το απόγευμα. ( στο Google έγραφε ότι ανοίγει στις 6 το ιατρείο.) δυστυχώς το πουλάκι ψωφισε μετά από λίγη ώρα χωρίς να έχω καταφέρει να κάνω κάτι. Γράφω τη συγκεκριμένη αξιολογήση ώστε να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες πτηνών και να ψάξουν και για άλλες επιλογές για μια δύσκολη κατάσταση που μπορεί να τους προκύψει. Γιατί και εγώ εκεί πήγαινα και πίστευα ότι έχω βρει έναν πτηνιατρο να βασιστώ μιας και γνωρίζουμε οι ιδιοκτήτες πτηνών συντροφιάς ότι δεν βρίσκεις εύκολα πτηνιατρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@Irene chatzimichail εγώ που είχε πάει τρία μου είχε κάνει πολύ καλή τιμή. Γενικά είμαι ευχαριστημένη, ήταν προσεκτικός έκανε ερωτήσεις για την φροντίδα τους ήξερε πως να το πιάσει πως να το ελέγξει, κοίταξε κουτσουλιές στο μικροσκόπιο και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Αυτό που εμένα δεν μου άρεσε ήταν το ότι είπε ότι δεν χρειάζεται να δίνω λαχανικά στους παπαγάλους και στα καναρίνια και ότι έχω παρατηρήσει πως σε όλους δίνει κάποιες στάνταρ οδηγίες με προλοπτικη χορήγηση προβιοτικων και αντιβίωσης
 
@meniam κατάλαβα..επειδή έχω πολλά πουλακια γι αυτό ήθελα να μάθω αν η χρέωση είναι πολλαπλάσια ή αν γίνεται καλύτερη τιμή. Στη χρήση αντιβιοτικών διαφωνώ και γω αλλά τα προβιοτικα μόνο καλό κάνουν ,δίνω και γω..
 
@meniam γιατί στο είχε πει αυτο για τα λαχανικά; Τον είχες ρωτήσει
Θεωρεί ότι δεν χρειάζεται καθώς αρκούν οι σπόροι και τα λαχανικά μπορεί να προκαλέσουν διάρροια ή σκουλίκια. Επίσης είναι κατά της διατήρησης πουλιών σε εξωτερικούς χώρους καθώς μπορεί να κολλήσουμε εύκολα ασθένειες. Αυτά μου τα έχει πει καθώς καινούργια τότε στον χώρο δεν είχα πολλές γνώσεις
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
@meniam θα συμφωνήσω μαζί του με την λογική ότι δεν προσέχουν όλοι τι λαχανικά δίνουν και πως τα πλένουν.
 
Φαίνεται ότι έχει αρκετές γνώσεις ήταν πολύ αναλυτικός και επεξηγηματικός. Πήγαμε για προληπτικό έλεγχο και έλεγξε μόνο τις κουτσουλιές τίποτα άλλο ούτε καν τον ζύγισε. Με ενόχλησε παρά πολύ η τρομερή βρωμια στον χώρο δεν μοιάζει με τίποτα για ιατρείο
 
Να ενημερώσω και να βγει από την λίστα ότι το ιατρείο του Σαντοριναίου Πτηνίατρος Θεσσαλονίκης δεν λειτουργεί. Έκλεισε οριστικά.

Αν έχετε υπόψιν άλλο κτηνίατρο που να εδρεύει στην Α. Θεσσαλονίκη, παρακαλώ ενημερώστε. Αναζητώ ιατρό που να εξυπηρετεί στην κοπή ράμφους κτλ.
 
@Stavros Παρόλο που τον είχα επισκεφτεί μέσα Νοεμβρίου και δεν υπήρχε καμία ενημέρωση αλλά φαινόταν ότι το ιατρείο ήτανε κάπως ... Τον αναζήτησα αυτές τις ημέρες, το τηλέφωνο δεν υφίσταται και στο Google maps γράφει ότι έκλεισε οριστικά. Από κτηνίατρο της περιοχής έμαθα ότι μετακόμισε στην Αθήνα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Ενημέρωση: για κοπή ράμφους ή νυχιών, μπορείτε να απευθυνθείτε στο petshop quiko by friends στην Παπαναστασίου.
Έχουν κτηνίατρο που αναλαμβάνει. Μόνο για κοπή καθώς δεν διαθέτουν τροχό (- αν χρειαστεί).
Η κοπέλα με το δικό μου budjie δυσκολεύτηκε μεν να του κόψει το ράμφος αλλά του έκανε σωστή δουλειά συγκριτικά με τον προηγούμενο κτηνίατρο που πήγα και του είχε χάλια κόψει τα νύχια του (γι αυτό δεν του επέτρεψα να του κόψει το ράμφος!).
Σαν τον Σαντοριναίο δεν είναι που τα έκοβε τέλεια και γρήγορα δίχως ταλαιπωρία αλλά από το να μην βρίσκω κτηνίατρο να αναλαμβάνει, θα πηγαίνω το μικρό εκεί πέρα.
 
Back
Top