Διατροφή Διαλέγω την κατάλληλη τροφή για το καναρίνι μου;

κάθε φορά που έρχεσαι Ελλάδα να διαθέτεις κάποια χρήματα και να αγοράζεις από εδώ την τροφή που θες.
Δυστυχώς τους 6 μήνες που τον έχω δεν ήρθα καθόλου. Το καλοκαίρι που θα έρθω θα πάρω σίγουρα εάν δεν μας βολέψει αυτή που θα πάρω αύριο.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλημέρα! Πήραμε την τροφουλα μας (gold wings premium canary) και πήραμε και γκριτ της ίδιας εταιρείας. Οι άλλες τροφές που είχε ήταν βιτακραφτ, quik, versele laga απλή, οπότε νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή. Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι το απόγευμα και να αρχίσουμε τη σταδιακή μετάβαση από την μία στην άλλη.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
τα καναρινια ετσι κι αλλιως καθαριζουν την τροφη, δεν τρωνε και τη φλουδα. καπου το ειχε γραψει και o admin , ασε να βρω το λινκ
 
Το γκριτ ειναι προιον του βοηθα την πεψη,τα καναρινια απο την στιγμη που αποφλειωνουν την τροφη τους δεν χρειαζονται οπωσδηποτε το γκριτ.

Ειναι καποιοι εκτροφεις που το χρησιμοποιουν ακομη και σημερα αλλα σε πολυ περιορισμενη χρηση του τυπου,2-3 φορες το χρονο και σε ποσοτητες 7-8 πετραδακια ανα πτηνο γιατι υπαρχει ο φοβος σε περιπτωση που το προσφερουμε μονιμα και σε μεγαλη ποσοτητα το καναρινι να καταναλωσει δυσαναλογη,ως προς το σιτηρεσιο του, ποσοτητα γκριτ με ασχημα αποτελεσματα.

Προσωπικα δεν χρησιμοποιω.
 
Back
Top