Γενικά Διαμαρτύρoμαι (καταραμένη γειτόνισσα)

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης John
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κατάσταση
Κλειστό.
αμα ειχα αϊπνυες θα πηγαινα σε κανα κλαμπακι και δεν θα σε δουλευα τοση ωρα ρε ψαρακλα... ( η προταση για τη προσοπηκη μου σηνταγη φολας ισχιει...)

οκ, αμα σε καμια συναντηση εισαι και εσυ θα την εχω μαζι!
καληνυχτα... Εχω να ξυπνισω νωρις αυριο για να βγαλω τον αχρηστω σκυλο μου βολτα και ν αταϊσω ενα απισης αχρηστο αδεσποτο!

ρε παιδια τελειωσε το θεμα μην ασχοληστε αλλο.
σορυ για το οφ τοπικ

θα παρακαλεσω τα παιδια μεχρι να μπει μαλλον αυριο γιατι ειναι αργα διαχειριστης να μην συνεχισουν να του απαντουνδεν υπαρχει λογος να συζητουμε με ατομα που επιβραβευουν κακοποιηση ζωων

παιδια εχετε εν μερη δικιο τσαντιστηκα με αυτη την κυρια ( ο Θεος να τη κανει) αν και πιστευω οτι εδωσα μια υπεροχη ιδεα στον φιλο μας απο την Κορινθα που απο τη καταλαβα δεν του αρεσουν τα σκυλια...

αυτο δεν το εγραψα εγω ενας φιλος μου το εγραψε που ηταν εδω πριν την ωρα που εφυγα (δεν το λεω για να δικαιολογηθω)
Δωσε λοιπον την αρνητικη που σου'ριξα στον φιλο σου! 😡

Ρε αλάνι μου πόσο ωριμο είναι αυτο τωρα που γινεται; Ωραια εισαι με τα φιλαρακια σου σε ενα ιντερνετ καφε και λετε τι να κανουμε αποψε... Δε σπαμε λιγο τα νευρα σε κάποιους στο φορουμ... Ο Γιαννης που έχει προβλημα εγραψε ενα θεμα και θελει μια λυση.. Και ηρθες εσυ τωρα απο το πουθενα.. Να του το καταστρεψεις...Ασχολειται ενα ολοκληρο φορουμ μ' εσενα... Κι εμεις καναμε αυτα που κανετε αλλα σε chat..σε φορουμ δε λεει. Για σκεψου το...Ωραια γελασατε τωρα ας το κόψουμε.. Αυριο μπορεί να θελησεις κατι για τις χήνες σου ή για τα πουλία που έχεις...

Είπα να θυμώσω, μετά άρχισα να λυπάμαι και τελικά κατέληξα να γελάω. Μπράβο για τις εναλλαγές συναισθημάτων που μου έβγαλες βραδυάτικα.

Κατάσταση
Κλειστό.
Back