Διατροφή Διατροφή για καναρίνια Red Mosaic και Αχάτες

Irakli ena tha sou po IREMISE , stin ektrofi kanarinion to anxos ine o xiroteros sinboulos min piezis ta pragmata .
Ta prepi na kseris oti se afto to hoppy prepi na exis makroprothesmous stoxoun an enis mono braxiprothesmous sintoma tha apogoiteftis.

I proti xroni ine panta kati to ouaouuuuu alla se afto to hoppy exi polles xares ke apogoitefsis an kati den pai kala olla arxizoun na min pan kala

ego irakli exasa mia olokliri xronia apo to tipota apla polla pigan straba alla ematha ke afto ine to pio simantiko i gnosi ke i empiria

Kalo ksekinima lipon ke tha ta poume stin epomeni ekthesi tou EPAM ( i mipos sinantithikame se afti? ilekroniki kataxorisi apotelesmaton; kati mou lei )

1)Αγχώνομαι γιατί είναι η πρώτη χρονια και δεν θέλω να κάνω λάθη όπως κάνατε εσείς φαντάζομαι τότε δεν είχατε γνώσεις η δεν είχατε να σας βοηθήσει κάποιος. Πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να το κάνω .

2)Έχω μακροπρόθεσμος στόχους και δεν ενδιαφέρομαι να πάρο βραδια στην επομενη κιόλας εκθέσει. Με ενδιαφέρει να κάνω και να έχω καλά πουλια καλο κοπάδι. Και τα βραδια θα έρθουν στην ώρα τους.

3)Σίγουρα θα σε έχω δει στην εκθέσει του EPAM. Απλά δεν ξέρω τι πουλια είχες στη εκθέσει. Είμαι και νέος στο σύλλογο και δεν τα ξέρω όλα τα παιδιά ακόμα.

Auta...
 
Δεν υπαρχει θέμα. Ολοι κάνουμε λάθη ενίοτε. Το εποικοδομητικό υπάρχει όταν μαθαίνουμε από αυτά!

Το φόρουμ αυτό είναι πολύ καλό γιατί εκτός από τις τεράστιες γνώσεις που μπορεί να βρει κανείς ψάχνοντας στα θέματα που έχουν ήδη τεθεί, επιμένει ιδιαίτερα στο να προσδώσει στα μέλη του μία ιδιαίτερη κουλτούρα του συνδιαλέγεσθαι.

Καλωσήρθες στην παρέα μας, καλό διάβασμα και καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή σου!
Αν καταλήξεις σε συμπεράσματα σχετικά με το θέμα που έθεσες, δημοσίευσέ τα ώστε να ωφεληθούν και άλλοι. Η γνώση χτίζεται λίγο λίγο και προσωπικά πιστεύω ότι η σταδιακή ανακάλυψη της είναι συναρπαστική!
Γράψε μας σύντομα τις εντυπώσεις σου από τα πουλάκια που φροντίζεις.
Καλό βράδυ.
 

Σχετικά θέματα

Back
Top