Διατροφή Διατροφή κοκατιλ

Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα!Στο κοκατιλ μου του αρέσει πολύ το ασπράδι από το αυγό κριθαράκι και ρύζι με αρακά καρότο γλυκοπατάτα πιπεριά καλαμπόκι (βραστά) και τώρα θα του εντάξω σιγά σιγά και άλλους σπόρους που δω φρι από δω ότι κάνουν(τσια παπαρουνοσπορος γαϊδουράγκαθο κλπ)από φρούτα είναι δύσκολος γιατί βλαιπει ότι είναι σκληρά και τα Αφήνει αλλά προσπαθώ.Το θέμα είναι δεν ξέρω την συχνότητα που πρέπει να τα δίνω και αν είναι καλύτερο να του σταματήσω την τροφή από pet shop και να του δίνω τα παραπάνω και pellets

image.webpΤου έχω φτιάξει ένα μείγμα σπόρων από βιολογικό μαγαζί με παπαρουνόσπορο λιναρόσπορος σπόρους Καναβης τσια κινοα και γαϊδουράγκαθο σαν συμπλήρωμα

Δεν ξέρω για τη τροφή του.
Όσον αφορά τα λαχανικά, καλό είναι να δίνεις σε καθημερινή βάση, ενώ τα φρούτα σε εβδομαδιαία βάση. Μπορείς να δοκιμάσεις πιο μαλακά φρούτα ή να τα κόψεις πολύ μικρά κομμάτια.
Βέβαια, τα λαχανικά και τα φρούτα δεν είναι η κύρια τροφή του, αλλά συμπληρωματική.

Σχετικά με τις τροφές, καλό είναι να κοιτάς το αντίστοιχο θέμα, όπως καλά κάνεις ήδη.

Back