αν θες ρίξε μια ματιά στα zipakia ανεβάζω ένα αρχείο pdf σπασμένο σε 4 μέρη που έχει και φωτογραφίες... Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τα κάνω πιο μικρά τα αρχειάκια γι' αυτό και αναγκάστηκα να το κάνω έτσι
Δεν ξέρω αν είναι αρσενικό ή θηλυκό πάντως από τιμή, φαίνεται πως είναι άγριο πιασμένο. Καλά πιάνουν και τις παπαδίτσες τώρα; Πόσο καιρό το έχεις; Άσε το πουλάκι ελεύθερο να πάει στο καλό του.το αγορασα δεκα ευρω αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν μου εδοσαν αρσενικο ι οχι να προσθεσω παπαδιτσα κλειδωνας :)
Τι άδειες θα βγουν; να τα πιάνουν; Ας σοβαρευτούμε λιγάκι παιδιά. Η ζωή έχει ωραίες ασχολίες κι ενδιαφέροντα. Μην ενοχλούμε τους συγκατοίκους του πλανήτη.σε λιγο κερο θα βγουν και αδιες για αυτα τορα δεν ξερω ποσο αλιθεβι αυτο θα διξι
ειναι γεματο καρακαξες ιπα να ριξο κατι και να τις σακατεψω
Στην αλυσίδα της φύσης κάθε κρίκος είναι απαραίτητος. Δεν είναι θέμα της αρεσκείας του καθενός ποιο είδος θα επιβιώσει και ποιο θα αφανιστεί. Μ' αυτά και μ' αυτά κάθε χρόνο αφανίζεται και κάποιο είδος ζώου.εγω παντος δεν μπορο να το αφισο το εχο τρις με 4 μινες δεν ξερο αν θα επιβιοσι αν τον αφισο γιατι οταν το πιρα ιταν μικρο αν βγαλι φτερα καλα καλα τοτε μονο τορα ειναι ετιμο γιανα το φανε τα αλλα εξω και εδω ειναι γεματο καρακαξες ιπα να ριξο κατι και να τις σακατεψω αλλα ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΕΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΤΣΙΦΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΓΡΙΑ ΤΙΣ ΦΥΣΗΣ
Και λίγα λες! Τα υπόλοιπα όμως πες τα εδώ https://www.facebook.com σε κάποια ομάδα, όπου υπάρχουν πολλοί που θα σε καταλάβουν καλύτερα.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας