Ειναι 1 μηνων κ περιπου 10 ημερων!Τι ηλικία έχει το πουλάκι; Σίγουρα το κελάηδημα είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για να μάθεις!
Δεν είμαι και ιδιαίτερα ειδικός στα υβρίδια αλλά το συγκεκριμένο δε θα με παραξένευε αν βγει θηλυκό.
Αν θες να έχει καλή υγεία το πουλάκι αυτό σταμάτα αυτή την τακτική... και βγάλε το έξω να το δει ο "θεός"...ο εχω μεσα στο δωματιο σχεδον ολη μερα
Εννοειτε πως θελω το καλυτερο για το πουλακι μ.. Δεν το συζηταμε αυτο!Αν θες να έχει καλή υγεία το πουλάκι αυτό σταμάτα αυτή την τακτική... και βγάλε το έξω να το δει ο "θεός"...
Φωνές θα πάρει έτσι ή αλλιώς και θα του μείνουν μόνο αυτές που θα ακούσει μετά την πτερόρροια.
Παραμανα εννοειτε... Ειναι απο πολυ καλα πουλια, δεν το συζηταμε αυτο!Αν είναι θηλυκό τι σκέφτεσαι να το κάνεις;
Κιτριναδια για την ακρίβεια και κάτω από το στήθος αλλά είναι 4 μηνών και δεν το έχω ακούσει ούτε να σαλιαριζει[automerge]1569492400[/automerge]
Γειά σας με λένε Γιώργο έβγαλα και εγώ ένα καρδερινοκαναρο έχει στα μάτια κοκκιναδια και κάτω από το ράμφος αλλά δεν το έχω ακούσει να κελαηδαει
Ναι έχει Κιτριναδια είναι 4 μηνώνΠοσο μηνων ειναι το πουλακι;
Εχει βαφτει;
Το έβαλα μόνο του επειδή έχω και άλλα για να το τσεκάρωΠοσο μηνων ειναι το πουλακι;
Εχει βαφτει;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας