Αναπαραγωγή Δυστοκία της κανάρας μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης alonso
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Προς το παρών είναι ζωντανό
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο τυχερό είναι... όπως κι εσύ.
Πες μας λίγα περισσότερα για την κατάστασή του.
Ψάξε για αυγό στη φωλιά... ακόμη και στον πάτο του κλουβιού.
Ίσως μάλιστα δεις κάτι που να μοιάζει με κρόκο ή τέλος πάντων ασχημάτιστο αυγό.

Έψαξα δεν βρήκα κάτι. τα έχω σπίτι σε ζεστό δωμάτιο. σήμερα το πρωί φαινόταν φυσιολογικό. Δεν ξέρω θα περιμένω να περάσει και σήμερα η μέρα έχω βάλει και ασβέστιο στο νερό απο χθες αλλά δεν έχει καθίσει καθόλου στα αυγά. τώρα μπορεί να έχει ακόμα το πρόβλημα μπορεί να είναι λόγο του ότι του έχω αλλάξει περιβάλλον μπορεί να έχει χάσει και τι ενδιαφέρον της μετά το περιστατικό

αλλά δεν έχει καθίσει καθόλου στα αυγά
Αναμενόμενο..
μπορεί να έχει χάσει και τι ενδιαφέρον της μετά το περιστατικό
Έκανες λάθος που δε με άκουσες και χάθηκε πάρα πολύς χρόνος...
Τα αυγά που έχει κάνει θα πάνε δυστυχώς χαμένα.

Το καλό όμως από την υπόθεση είναι πως επέζησε και πως κι εσύ πλέον θα ξέρεις... μετά το πρώτο αυγό... 3-4 σταγόνες υγρό ασβέστιο στο νερό της ποτίστρας για 3-4 μέρες. και τέλος με παρόμοια προβλήματα δυστοκίας.

Προς το παρών είναι ζωντανό
σήμερα το πρωί φαινόταν φυσιολογικό.
Όπως καταλαβαίνεις η πρώτη σου απάντηση διαφέρει από τη δεύτερη. Θα ήταν καλύτερα ευθύς εξαρχής να είσαι πιο ακριβής και αναλυτικός, ειδικότερα όταν απευθύνεσαι σε άλλους που ενδιαφέρονται για το ζήτημα που σε απασχολεί

Ελπίζω να είναι καλά από εδώ και μπρος
Όσο αφορά τις σταγόνες έψαξα σε ελληνικές σελίδες αλλά δεν βρήκα αποστολή για Κύπρο αν κάποιος έχει την ευκαιρία να στείλω λεφτά να μου στείλει στη Κύπρο θα το εκτιμούσα

αλλά δεν βρήκα αποστολή για Κύπρο
Ρώτησα φίλους μου στην Κύπρο και μου είπαν πως μπορείς από Λευκωσία να πάρεις ασβέστιο από εδώ http://cy-check.com/zootek-ltd/175594.html ή αν θέλεις να μιλήσεις σχετικά με τον υπεύθυνο της σελίδας τους στο facebook https://www.facebook.com/beakspawsetc

Παιδιά τώρα πως συνεχίζω . Θα είμαι εκτός Λευκωσίας το τριήμερο τα μεταφέρω εξωτερικά στις φυσιολογικές τους συνθήκες η τα αφήνω μέσα στο δωμάτιο όπως είναι τις 2 τελευταίες μέρες; Να θεωρήσω ότι παρόλο που δεν βρήκα αυγό ότι το θέμα έληξε;

Δηλαδή, αυτο που βλέπεις ειναι οτι το καναρινι έγινε καλα και ειναι όπως πριν;

Να θεωρήσω ότι παρόλο που δεν βρήκα αυγό ότι το θέμα έληξε;
Ασφαλώς και δεν έληξε ο συναγερμός.
Οπωσδήποτε όμως αν υπάρχει βελτίωση της εικόνας του θα έχεις περιθώρια τις δυο τρεις μέρες που πρέπει να απουσιάσεις. Υπόψιν όμως πως είναι ταλαιπωρημένο και καλά είναι να έχεις κάποιον να επιβλέπει την κατάστασή του.
Να βάλεις αρκετή τροφή... ένα τέταρτο από καλά βρασμένο αυγό... και βλέπουμε.

Ένα λεπτό, το πουλι ειναι άρρωστο, κινδύνευε να πεθανει, μην το αφήνεις έτσι ακόμα. Δώσε το κάπου οσο θα λείπεις, δώσε τα κλειδιά του σπιτιού σου και οδηγίες, αλλά αυγό δεν έκανε, οποτε ειτε δεν είχε δυστοκία και είχε κατι άλλο το οποίο δεν είμαστε σίγουροι οτι εχει φύγει και δεν θα κανει come back ειτε είχε δυστοκία και το αυγό δεν βγήκε κι επομένως ακόμα κινδυνεύει. Άσε που μπορει να κανει και άλλο αυγό και να γίνει μια απο τα ίδια.
Μην το αφήνεις μόνο του,..

το τριήμερο τα μεταφέρω εξωτερικά στις φυσιολογικές τους συνθήκες η τα αφήνω μέσα στο δωμάτιο όπως είναι τις 2 τελευταίες μέρες;
Μέσα στο δωμάτιο φυσικά
Ένα λεπτό, το πουλι ειναι άρρωστο, κινδύνευε να πεθανει, μην το αφήνεις έτσι ακόμα. Δώσε το κάπου οσο θα λείπεις, δώσε τα κλειδιά του σπιτιού σου και οδηγίες, αλλά αυγό δεν έκανε, οποτε ειτε δεν είχε δυστοκία και είχε κατι άλλο το οποίο δεν είμαστε σίγουροι οτι εχει φύγει και δεν θα κανει come back ειτε είχε δυστοκία και το αυγό δεν βγήκε κι επομένως ακόμα κινδυνεύει. Άσε που μπορει να κανει και άλλο αυγό και να γίνει μια απο τα ίδια.
Μην το αφήνεις μόνο του,..
👍

Τι γινετε το πουλακι τελικα πως παει εχουμε κανα νεο;/

Καλημέρα
Η καναρινα δείχνει μια χαρά ευδιαθετη τρώει μια χαρά. Σήμερα το πρωί βρήκα νεκρό το αρσενικό από το 2ο ζευγάρι που είχα. Δεν ξέρω τι έγινε. Το πρώτο ζευγάρι το έχω 2 Χρόνια το δεύτερο ζευγάρι το αρσενικό που πέθανε είναι παιδί του πρώτου ζευγαριού. Εκεί που τα έχω είναι στεγασμένο γκαράζ πάνω ψηλά σε τοίχο και εχω 4 κλουβιά το πρώτο κονουρες το δεύτερο μπατζι και το τρίτο και τέταρτο τα καναρίνια. Νομίζω δεν μπορεί εκεί που είναι να ενοχληθεί από κάτι. Πληγές δεν είχε κρύο δεν είναι τώρα δεν ξέρω αν έφαγε κάτι. καλού κακού μετακίνηση και τα τρια στο σπίτι

Το στεγασμένο γκαράζ, αν εκτος απο πουλιά στεγάζει κι αυτοκίνητα, θα έλεγα οτι ειναι ακατάλληλο σημείο διαμονής οποιουδήποτε ζωντανού οργανισμού, πόσο μάλλον πτηνών. Θα μπορούσες να βρεις κάποιο άλλο μέρος ευήλιο, ευάερο για μόνιμη κατοικία τους;

Το στεγασμένο γκαράζ, αν εκτος απο πουλιά στεγάζει κι αυτοκίνητα, θα έλεγα οτι ειναι ακατάλληλο σημείο διαμονής οποιουδήποτε ζωντανού οργανισμού
Πιθανολογώ πως οι ενστάσεις σου αφορούν τα καυσαέρια που είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για όλους τους ζωντανούς οργανισμούς... αλλά αν η χρήση του κινητήρα του αυτοκινήτου περιορίζεται σε ένα δύο λεπτά τη μέρα γιατί δεν κάνει;

Back