Το Mail ανέθεσε τις Δυτικό Γιορκσάιρ που βασίζεται FoodTest εργαστήρια να συγκρίνετε παρτίδες του Lion-branded Βρετανοί αυγά που αγοράζονται από την Tesco.
FoodTest παρέχει τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών με την κυβέρνηση-εγκεκριμένο εργαστήριο αναλύσεων ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια, η ποιότητα και η νομιμότητα των προϊόντων τους.
Η εταιρεία διατηρούσε δύο παρτίδες των αυγών για ένα δεκαπενθήμερο, ένα σε θερμοκρασία δωματίου, το άλλο σε μια τυπική θερμοκρασία ψυγείο του 6γ.
Δείγματα από τις δύο παρτίδες που εξετάζονται τακτικά για κακούς, όπως E.coli, το superbug χρυσίζων σταφυλόκοκκος, η σαλμονέλα, λιστέρια και το Campylobacter.
Τα αποτελέσματα, που λαμβάνονται στο σημείο έναρξης της δοκιμής, στο τέλος της πρώτης εβδομάδας και στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας ήταν όλοι το ίδιο.
Δεν υπήρχε καμία διαφορά μεταξύ των δύο παρτίδων. Και οι δύο παρέμειναν χωρίς βακτήρια.
Jay Tolley, τις πράξεις και την ποιότητα διευθυντής στο FoodTest, επιβεβαίωσε ότι όσον αφορά την ασφάλεια: «Δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα στη διατήρηση των αυγών στο ψυγείο, σε αντίθεση με την αποθήκευση τους σε θερμοκρασία δωματίου."
Τα αποτελέσματα της ομολογουμένως μικρής κλίμακας μας, αλλά άκρως επιστημονικό τεστ δείχνουν φαίνεται απολύτως εντάξει για να κρατήσει Lion-branded αυγά σας έξω από το ψυγείο.
Read more:
So should you keep eggs in the fridge? Scientists crack the age-old argument over whether chilled or room temperature is best | Daily Mail Online