Ασθένειες Είδα κάτι περίεργο στο ράμφος του κοκατίλ μου

τελος, μου εγραψε και κατι καψουλες που θα πρεπει να τις διαλυω στο νερο καθε 2 μηνες... αλλα δεν θυμαμαι το λογο...

Ονομασια;

Περαστικα σας!

Aviomycine Tafarm η αντιβιωση και Ultra Revure καθε 2 μηνες.
[automerge]1543133345[/automerge]
Ο γιατρος λεγεται Δημητρης Σαντοριναιος βρισκεται στη Θεσσαλονικη. Πολυ εξυπηρετικος και καλος. Τον συστηνω ανεπιφυλακτα.

Ultra Revure καθε 2 μηνες.

Το Ultra Levure ειναι σακχαρομύκητας και ανηκει στα προβιοτικα, επιδρα θετικα στην εντερικη χλωριδα.
Χορηγειται συνηθως μετα απο αντιβιωσεις.

Καλησπερα στη παρεα, πηγα τη κοκη σημερα στο κτηνιατρο-πτηνιατρο, μου εξηγησε πως ξεφλουδιστηκε το ραμφος του και ματωσε

Φιλε καλησπέρα. Παίρνω το θαρρος να σε προβληματιςω λίγο παραπάνω μια και την εξήγηση για το αίμα στο Ράμφος, δεν την θεωρώ εξήγηση. Αναπτύσσονται τα ραμφη ναι κ ξεφλουδιζουν αλλά δε ματώνουν. Αίμα σε αυτή τη περιοχή δυστυχως σηματοδοτεί σοβαρες δυσκειτουργιες στον οργανισμό του φτερωτου σου φίλου, κατά τη γνώμη μ έπρεπε να δείξει ενδιαφέρον κ με προσοχη να σκαλίσει το περιστατικό με το αίμα (για το οποίο πηγες κιολας).
Φευγοντας από εκεί, εχεις στα χέρια σου συνταγογράφηση για ένα αλλο πρόβλημα (που προφανώς υπάρχει) αλλά οχι για το αίμα π παρατήρησες. Στη θέση σου θα το έψαχνα παραπάνω (η/και) δε θα επαναπαυομουν

Η αληθεια ειναι οτι την επομενη μερα δεν ειχε αιμα στη περιοχη οποτε μπορει και ο γιατρος να μην το ειδε.. εγω παρολα αυτα θα ξανα παω σε μια βδομαδα για να ξανα δουμε τον "ασθενη" και θα του πω παλι για το ραμφος και το αιμα... Παρολα αυτα δεν ειμαι γιατρος για να ξερω αν μου πει ολα καλα.. Τοτε ολα καλα... μολις εχω νεα θα ενημερωσω τη παρεα

Φίλε (εκτός θέματος), δεν είναι λίγο "άδειο" το κλουβί; Ή έτσι έτυχε;

Περιμένω ενα παιχνίδι και ξύλινες πατουρες να έρθουν.. είδα κάτι ωραίες και τις παρηγγειλα θα γεμίσει 💪🏼

Back