Γενικά Είμαι η Όλγα κι απόκτησα πρόσφατα έναν μικρούλη ζακό

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης OLGA82
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@Omorfoulis δεν ειχα ποτέ ξανα παπαγαλο.. Είχα καναρινακια.. Μου εδειξαν τον τρόπο... Περα απο την κρεμα τον ταιζω 2 φορες τη μερα στο χερι τα φρουτα κ τα λαχανικα του!
 
Να χαίρεσαι όλα τα μικρά σου γερά και δυνατά Όλγα, παιδιά και Ερμή! 🧿 💕
Έγραψες πως δεν έχεις εμπειρία... Τα μικρά γκριζάκια χρειάζονται προσοχή, συχνά κινδυνεύει η ζωή τους από μύκητες... Πρόσεχε όλα τα πράγματα που έρχεται σ΄επαφή να είναι καθαρά, εάν υπάρχουν άλλα ζώα στο σπίτι καλύτερα να μην έχει μαζί τους ''σχέσεις'', πχ τα παιδιά εάν παίζουν μαζί του να πλένουν πριν και μετά τα χέρια τους κτλ.
Φαντάζομαι θα σου έχει δώσει οδηγίες ο εκτροφέας του για την θερμοκρασία και για το πόση ώρα διατηρείται η κρέμα (μετά τη μίξη της με νερό).
Το έχεις πάει σε κάποιον ειδικό για πουλιά κτηνίατρο για προληπτικά τεστ;
 
@Sissy εχουμε ενα χρυσόψαρο😜.. Μου ειπε για τη θερμοκρασια του νερουπου πρέπει να φτιαξω την κρεμα.. Ειμαι λιγο σχολαστικη με την καθαριότητα λογω παιφιων κ επειφη πρωτη φορα έρχονται σε τοσο στενη επαφη με ζωακι! Οσο για τον πτηνιατρο, θα επισκεφτουμε συντομα.. Μπερδευτηκαμε λιγο με κριτικές, αλλα ολα οκ τωρα... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου.. Με βοηθουν πολυ! Εχει κανει ηδη 2 ταξίδια ο Ερμής κ δεν μας εχει δειξει οτι δεν του αρέσουν.. Νομίζω ότι του αρέσει.. 😊
 
Εχει κανει ηδη 2 ταξίδια ο Ερμής κ δεν μας εχει δειξει οτι δεν του αρέσουν.. Νομίζω ότι του αρέσει.. 😊
Τέλεια! Είμαι σίγουρη πως του αρέσουν!
Αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος την ευχαρίστηση τους, μεγαλώνοντας πιστεύω πως θα σας το δείχνει όλο και πιο ''καθαρά''... 😁 😉
 
Back
Top