Διατροφή Είμαι καλυμμένος ως προς την διατροφή των ζέμπρα μου;

Manolis89

PB New Member
Εγγραφή
20 Ιουν 2020
Μηνύματα
15
Πόλη
Ρόδος
Σας ευχαριστώ πολύ... Πρωτον Θέλω να μου πείτε αν είμαι καλυμμένος ως προς την διατροφή. Τους βάζω τροφή για παραδεισακια (σπορους) βιταμίνη που έχει μέσα αυγο μου τα έδωσαν από pet shop και σουπιοκόκκαλο για ασβέστιο. σκέφτομαι να τους βάλω και έξτρα αυγο από την βιταμίνη σκέτο απλά δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να το βάλω με το τσόφλι η να το καθαρίσω λίγο από την μια πλευρά, και για πόση ώρα πρέπει να το αφήσω μην μου αρρωστήσουν.
 
Καλημερα φίλε μου. Ναι χύμα είναι μου είπε ότι αυτήν παίρνουν οι περισσότεροι. έχει και συσκευασμένη απλά δεν είναι για καθημερινή χρήση.
 
@Manolis89 συσκευασμένες να παίρνεις οι άλλες δεν είναι καλές! Αυγό μαζί με την αυγοτροφη δεν χρειάζεται να βάζεις. Δινε τους ή το ένα ή το άλλο. Επίσης διαφορά είδη πρασινάδας, φρούτων και λαχανικών γίνονται σχεδόν πάντα αποδεκτά από αυτά. Να βάζεις και τα τσοφλια του αυγού είτε μαζί με αυτό είτε χώρια. Και ένα τσαμπι κεχρί ανά διαστήματα τους αρέσει πολύ.

Συγκεκριμένα για πρασινάδα
Αγριόχορτα: ραδίκια, ζωχους και γενικά αυτά που έχουν παχύ και τρυφερό φύλλο.

Φρούτα: μήλο και μπανάνα τρωνε συνήθως αλλά γενικά τα φρούτα αν δεν τα μάθεις δεν τα πολύ πλησιάζουν

Λαχανικά: μαρούλι, λάχανο, καρότο, σπανάκι, μπρόκολο, σέλινο.

Και το αγαπημένο πολλών πουλιων ζιζανιο, που είναι και καλοκαιρινό, η γλυστριδα!
 
Καλημερα φίλε μου. Ναι χύμα είναι μου είπε ότι αυτήν παίρνουν οι περισσότεροι. έχει και συσκευασμένη απλά δεν είναι για καθημερινή χρήση.


Αυτο που σου ειπαν δεν υπαρχει!
Η χυμα ειναι για τα σκουπιδια χαμηλης διατροφικης αξιας και αγνωστης συνθεσεης προευλευσης.
Αφου εχεις ενα πουλακι, το αυγο ειναι μια χαρα!
 
@Tony Forpus οπότε θα πάω να αγοράσω συσκευσμενη έχεις να μου προτείνεις κάποια που είναι Καλή;

Έχω ζευγάρι δεν είναι ένα μόνο του. Και όταν του βάζω το αυγό αυτό που δεν κατάλαβα του το ανοίγω λίγο για να μπορέσει να το φάει πιο εύκολα η μόνο του μπορεί να το ανοίξει.
 
Back
Top