Parrotsmile
PB Member
Αναστασία βλέπω μήλο στο κλουβί η κάνω λάθος; Μη μου πεις ότι έφαγαν γιατί τα δικά μου από τον Οκτώβριο που τα έχω δεν έχουν αγγίξει φρούτα η λαχανικά.
Οπότε κρατάω το μαύρο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
Απλά σας ενημερώνω ότι θα τα κρατήσω και τα δύο και θα ψάχνω ένα θηλυκό.Αν δείτε πουθενά ενημερώστε με, με pm. Ευχαριστώ!Τελικά αποφάσισα να κρατήσω και τα δύο αρσενικά! Τελικά το μαυροκέφαλο έχει κάτω από το ράμφος του το ανάποδο V, που διαπιστώνει ότι όντως είναι αρσενικό. Δυστυχώς δέθηκα μαζί τους. Θα κάνω την εύρεση πλέον για θηλυκό. Προσωπικά τα φροντίζω πολύ τα πουλάκια μου(gouldian,zebra)και δεν θέλω να πάει κανένα ξανά στο pet-shop ή όπου αλλού τα είχανε! Μέρα παρά μέρα κάνουν μπανάκι και γενικά δεν νομίζω ότι τους λείπει τίποτα.
Εχθές το μαυροκέφαλο το έβγαλα έξω και του έκοψα τα νυχιά του διότι ήταν λίγο μεγάλα. Έβγαζε κάτι κραυγές περίεργες και χαμηλόφωνες!Φοβάμαι μήπως έχει ακάρεα. Και πως να το διαπιστώσω;
ποιο ειναι το αρσενικο και ποιο το θηλυκο;Νέες φωτογραφίες
Φρέσκο πράγμα
Μόλις τις τράβηξα. :)
Σίγουρα θα σας δίνω πληροφορίες για την συμπεριφορά τους.
Θα αρχίσω να γράφω εδώ τι παρατηρώ και αν θέλετε μπορούμε να ανοίξουμε νέο θέμα (που νομίζω ότι είναι πιό σωστό) και να μας γράφουν συμβουλές και παρατηρήσεις και οι πιό έμπειροι στα gouldians.
Ηδη παρατήρησα ότι εχτές ήταν αγχωμένα (λογικό μετά την ταλαιπωρία) μέχρι που κοιμηθήκαν.
Σήμερα από το πρωί είχαν κεφάκια. Κελαιδημα κλπ.
Αρχίζουν να μας συνηθίζουν λογικά. Εξακολουθούν να τρομάζουν εύκολα όχι όμως όπως εχτές. Οπως βλέπετε και στις φώτο είναι παρέα στην κούνια και μάλλον έτσι θα κοιμηθούν κιόλας.
Το θέμα είναι του 2009 και η ερώτηση σου έχει ήδη απαντηθεί.ποιο ειναι το αρσενικο και ποιο το θηλυκο;
συγγνωμη!Το θέμα είναι του 2009 και η ερώτηση σου έχει ήδη απαντηθεί.
Παρακαλώ για μια πιο σοβαρή αντιμετώπιση στις αναρτήσεις σου Πάνο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας