Ασθένειες Είναι εγκεφαλικό, στρες ή κάτι άλλο;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Alanon
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Σήμερα δεν μπορούσα καθόλου.αλλα αύριο αν παν όλα καλά θα την πάω.Αλλα από νοτι κατάλαβα είναι συγκεντρωμένες ώρες εκεί η γιατρός.

Τηλεφώνησε κ επεσήμανε ότι είναι έκτακτο κ επείγον περιστατικό. Είναι πολύ ωραίος άνθρωπος κ δεν θα αντιμετωπίσεις προβλημα

Μετά από μια εβδομάδα με πολύ υπομονή και προσπάθεια (μόνο με σταγόνες νερό στην σύριγγα και λίγο κρέμα νεοσσών με b complex ,πολυβιταμινη, ασβέστιο και ηλεκτρολύτες) το κορίτσι μου εχθές σηκώθηκε και σήμερα άρχισε να τρώει και μόνο του.Μακαρι να συνεχίσει έτσι και να τα καταφέρει.Ειναι βέβαια και ο αρσενικός μου που προσπαθούσε να την ταισει συνέχεια.
Ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε.

Συνημμένα

Μετά από μια εβδομάδα με πολύ υπομονή και προσπάθεια (μόνο με σταγόνες νερό στην σύριγγα και λίγο κρέμα νεοσσών με b complex ,πολυβιταμινη, ασβέστιο και ηλεκτρολύτες) το κορίτσι μου εχθές σηκώθηκε και σήμερα άρχισε να τρώει και μόνο του.Μακαρι να συνεχίσει έτσι και να τα καταφέρει.Ειναι βέβαια και ο αρσενικός μου που προσπαθούσε να την ταισει συνέχεια.
Τελικά έχεις κάποια υπόνοια για το τι συνέβαινε. Γιατρός την εξέτασε ή γνωμοδότησε για την κατάσταση αυτή;

Όχι.απλα αύξησα σταδιακά τα ml από την βιταμίνη Β που της έδινα με την σύριγγα και πρόσθεσα σταγόνες ασβέστιο και ηλεκτρολύτες μετά από προτροπή φίλου εκτροφέα με μεγάλη εμπειρία που την είδε.το πιο πιθανό είναι από το στρες

Ενδιαφέροντα όλα αυτά. Καταρχήν να ευχηθώ καλή ανάκαμψη για το πουλάκι.
Έπειτα να σε ρωτήσω.ποιο σκεύασμα βιταμίνης Β της έδινες, σε ποια συνολική ημερήσια δόση και τα αντίστοιχα για το ασβέστιο

Β complex της comed (8ml στα 100)
Υγρό ασβέστιο της avianvet (5σταγονες στα 100ml)
Ηλεκτρολύτες σκόνη της avianvet (1gr στα 100ml)
Βιταμίνη Α της avianvet (1σταγονα στα 100ml)
Γέμιζα τρεις σύριγγες και της έδινα στο στόμα κάθε δύο ώρες
Δεν ήταν εύκολο γιατί στην αρχή δεν έπινε καθόλου και δεν ήθελα να την πιάσω για να μην την στρεσαρω πιο πολύ.
Της έσταζαν στο ράμφος και το έπινε
Τις δύο τελευταίες μέρες της έδωσα και πολύ αραιή κρέμα νεοσσών

Back