Πριν λιγο μιλησα με το ατομο που μου τα χαρισε και μου ειπε οτι τα πηρε απο πετ σοπ πριν 1 μηνα απο το ιδιο κλουβι οποτε υπηρχε γνωριμια μεταξη τους και ο κυριος απο το πετ σοπ του ειπε οτι ειναι ετοιμα για αναπαραγωγη και του εδωσε μαλιστα και την φωλιτσα και ειπε να την τοποθετησειΖευγάρι είναι, το πράσινο είναι θηλυκό σίγουρα. Συμφωνώ με όσα σου είπαν όλοι ως τώρα. Μια φιλική συμβουλή, όταν είμαστε καινούριοι στη φροντίδα κάποιων ζώων δεν σπεύδουμε μόλις τα πάρουμε να βάλουμε φωλιά ή να προσπαθούμε την αναπαραγωγή τους. Η αναπαραγωγή επειδή στα κλουβιά γίνεται σε διαφορετικές συνθήκες απο αυτές στις οποίες είναι προγραμματισμένα τα ένστικτά τους μπορεί να κρύβει κινδύνους αν δεν προετοιμαστούν σωστά. Αν τα έχεις έξω τα μπάτζι δεν πιστεύω ότι θα προετοιμαστούν για αναπαραγωγή τόσο νωρίς. Επίσης σαν πουλιά δεν αντέχουν το κρύο όπως τα καναρίνια π.χ. Οπότε απο το Σεπτέμβριο και μετά θα πρέπει να τα έχεις μόνιμα μέσα. Τέλος, όταν έχουν φωλιά δεν κουνάμε το κλουβί ούτε ένα εκατοστό.
Αυτά απο εμένα προς το παρόν, καλώς ήρθες. :)
Επομένως δεν μπορεί κανένας να σου πει με βεβαιότητα ότι δεν είναι αδέρφια.τα πηρε απο πετ σοπ πριν 1 μηνα απο το ιδιο κλουβι
Το θηλυκό δεν φαίνεται έτοιμο για αναπαραγωγή αλλά ας μας πουν και οι πιο έμπειροι.οτι ειναι ετοιμα για αναπαραγωγη κ
Στα πετ σοπ για να πουλήσουν δύο πουλάκια αντί για ένα και επιπλέον και τη φωλιά, μπορούν να πουν τέρατα.και ο κυριος απο το πετ σοπ του ειπε οτι ειναι ετοιμα για αναπαραγωγη και του εδωσε μαλιστα και την φωλιτσα και ειπε να την τοποθετησει
Να την βγάλεις. Πρώτα βεβαιωσου ότι η διατροφή τους είναι η κατάλληλη, πάρε τους ένα κλουβακι κατάλληλο για δύο πουλάκια και μετά βλέποντας και κάνοντας.Δηλαδη μου λετε να την βγαλω τωρ
Καλησπέρα Μαρία! Για την μετακόμιση τους, καλό θα ήταν να αποφύγεις να τα πιάσεις, προκειμένου να μην υποβληθούν σε στρες. Για να καταστεί η αλλαγή πιο ομαλή, σου προτείνω να εφάψεις τους δύο κλωβούς, έχοντας ανοίξει τις πόρτες τους, ούτως ώστε τα παπαγαλάκια να μεταβούν στο καινούριο από το άνοιγμα με τη θέληση τους σε λίγη ώρα. Μπορείς να τοποθετήσεις εντός του καινούριου ένα κέρασμα(π.χ. τσαμπί κεχριού) για να τα παροτρύνεις περισσότερο.Πως να τα κανω αλλαγη τα περνω απλα και τα βαζω στο αλλο κλουβι μολις το παρω
Αυτός είναι ένας επιπλέον βασικός λόγος για να εφαρμόσεις την τεχνική, καθότι σας συμφέρει! Βέβαια το κάθε πτηνό διαφέρει σε χαρακτήρα και αντιδράσεις, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!Πολυ καλη ιδεα γιατι να σου πω την αληθεια δαγκωνουν πολυ.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας