Διατροφή Είναι κάτι διαφορετικό η κελαϊδίνη από την κανονική τροφή καναρινιών;

Pico - Extra Premium Canarini 2022 -- Pastoncino - S. Michele Komplet -- nutribird c15 και πολλους μεμονωμενους σπορους σαν κερασμα/προσθηκες και κατα διαστηματα φυτρα.
Εχω δοκιμασει και την Elevage - Canarini Sicily White Perilla αλλα και την prestige premium εδινα για πολυ καιρο .Ολες ειχαν πολυ καλη αποδοχη στα δικα μου καναρινια. Οι δοκιμες σε αλλη μαρκα και τροφη ειναι σχετικα ευκολα υλοποιησιμες οταν εχεις πανω απο 10 καναρινια οποτε εχεις και καταναλωση. Το αναφερω γιατι συσκευασιες των 800gr 'η ενος κιλου πολλες φορες σε δυσκολευουν στην καθημερινοτητα για αυτο και ψαχτηκα και ειδα και την λυση των pellets (κατα διαστηματα τα εχω αποκλειστικα με pellets) και μιγματα αλλων επωνυμων εταιρειων οποτε κατεληξα εν τελει σε αυτες που ανεφερα αρχικα.
Αυτες ειναι οι δικες μου επιλογες βασει των δικων μου συνθηκων και εμπειριας κατα την χρηση
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
αν μιλαμε για την Ηλιος ειναι μια αμφιβολου και μη αναγραφομενης συστασης τροφη που αν καποιος δεν εχει καμια αλλη προσβαση σε αγορα θα την επιλεξει για να μην χασει το καναρινι του απο ασιτια.
Τα μίγματα των σούπερ μάρκετ, εκτός τα μπισκοτάκια που εντυπωσιάζουν οπτικά αλλά κανείς δεν ξέρει από τι είναι φτιαγμένα, είναι γεμάτα με μαύρο ρούπσεν και είναι πανάκριβα. Αυτό ο καταναλωτής δεν το αντιλαμβάνεται γιατί παίρνει μικρή ποσότητα, αλλά αν κάνει την αναγωγή κιλού θα διαπιστώσει ότι πληρώνει άνθρακες για χρυσό.
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Back
Top