Αναπαραγωγή Είναι σωστό αυτό το ζευγάρωμα;

Το περίμενα ότι αυτή είναι η βοήθεια σου! Απλώς ρώτησα για να σιγουρευτώ!
Με συγκινεί πολύ η εμπιστοσύνη που μου δείχνεις! Ειλικρινά! 🙂
Δεν έχω σκεφτεί βέβαια το ενδεχόμενο απόκτησης κι άλλου καναρινιού(έχω ήδη 7!:D), λόγω έλλειψης χώρου. Αλλά, με αυτά που διάβασα, παρόλο που καθησυχάστηκα κάπως, έχω ακόμα τους ενδοιασμούς μου για το συγκεκριμένο ζευγάρωμα... Και πρέπει να αποφασίσω σύντομα τι θα κάνω γιατί έχουμε και την προετοιμασία...
 
με αυτά που διάβασα, παρόλο που καθησυχάστηκα κάπως, έχω ακόμα τους ενδοιασμούς μου για το συγκεκριμένο ζευγάρωμα... Και πρέπει να αποφασίσω σύντομα τι θα κάνω γιατί έχουμε και την προετοιμασία...
πολύ σωστά το θέτεις, φίλε μου!
πρέπει να καθήσεις και με ηρεμία να καταλήξεις στο πλάνο της αναπαραγωγής σου.. Αφού λοιπόν καταλήξεις στα ζευγάρια σου, μπορείς και συ να ''δωρίσεις'' κάποιο-α σε φίλους-ες,ώστε να έχεις να διαχειριστείς μόνο το πλάνο που οργάνωσες και ότι καλό σου φέρει αυτό, στη συνέχεια!
υπάρχουν,το ξέρω καλά, πολλοί φίλοι που λόγω της οικονομικής στενότητας, άλλοι λιγότερο & άλλοι περισσότερο, δεν μπορούν να αγοράσουν καναρινάκια ώστε να ζήσουν και αυτοί την χαρά και την μαγεία της γέννησης μιας νέας ζωής, ενός νεοσσού. Γι αυτό όποιος μπορεί και όπως μπορεί πρέπει να βοηθά, να δώσουμε βήμα και σε νέα παιδιά να μάθουν, να πάρουν την ευθύνη ενός ζευγαριού και της αναπαραγωγής αυτού, ακολουθώντας βέβαια όλους τους βασικούς κανόνες ευζωίας των πτηνών..
αυτό πιστεύω εγώ(πείτε με παράξενο.. Πείτε με όπως θέλετε..), αυτό προσπαθώ να περάσω και στα παιδιά μου, να έχουν αυτοπεποίθηση & υπευθυνότητακαι κάπως έτσι θα προχωρήσω..
 
Δημήτρη, αν θυμάμαι καλά, εσύ εκτρέφεις μόνο γκλόστερ; Ή και κοινά καναρινάκια;
.. Εδώ και λίγες ώρες μόνο gloster! το πρωί ''δώρισα'' σε ένα φίλο-μέλος του ΡΒ ένα κίτρινο-χιονέ θηλυκό και πριν λίγο σε ένα άλλο φίλο την άλλη κοινή κιτρινοπράσινη θηλυκιά που είχα..
(και οι δύο προέρχονταν από μαμά gloster consort).
 
Back
Top