Γενικά Είναι τα κοκατίλ μία καλή επιλογή για κατοικίδιο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Natalie08
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@Natalie08
Είδα ότι δεν υπάρχει κοντά μου εκτροφείο που να με βολεύει να πάω, οπότε θα πάρω απο πετ σοπ, κ απο αυτά που διάβασα απο εδώ, θα τα δω πρώτα αν είναι σε καλή φυσική κατάσταση και όχι άρρωστα. Να δώσω μια καλύτερη ζωή σε αυτά τα κοκατιλ!
[automerge]1609794690[/automerge]
Επίσης θα ήθελα μία απάντηση στην ερώτηση που ανέβασα σήμερα εδώ.
Νομίζω ότι σου έχουν ήδη απαντήσει. Μια συμβουλή μόνο από εμένα, γιατί από ότι βλέπω έχεις την ηλικία του γιου μου. Βλεπω ότι το ψάχνεις πάρα πολύ και μπράβο σου. Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου για την απόκτηση ενός νέου φίλου ( όπως κάνει ο δικός μου όταν του δείχνω τις φωτο με τα αξιολάτρευτα πουλια των παιδιων εδώ και μου ζητάει να πάρουμε κι εμείς ένα). Σου θυμίζω όμως, ότι είναι μια ψυχούλα που θα δίνεις αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου. Επίσης, όλοι εδώ σε συμβουλεύουν για το καλό σου. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Είμαι σίγουρη πάντως οτι όταν καταφέρεις να βρεις αυτό που ψάχνεις, θα το αγαπάς πάρα πολύ.
 
Η αλήθεια είναι οτι δεν βιάζομαι, έχω πολύ καιρό να νιώσω την συντροφιά ενός παπαγαλου. Επίσης χθες βρήκα αυτή την ιστοσελίδα κ με βοηθάει παρά πολύ παρά κάποιες άλλες και έχω πολλές απορίες
 
Μην πάρεις από κάποιο πετ σοπ ή αν πάρεις από εκτροφείο τότε να στο έχει συστήσει κάποιος ή να γνωρίζεις τον εκτροφέα. Τα παιδιά που σου πρότειναν πιο πάνω τα μέλη της ομάδας μας είναι έμπιστα και με μεγάλη εμπειρία με πουλάκια.
Τελικά κατεληξες να αγοράσεις κοκατιλ;
 
Συγγνωμη παιδια, αλλα δεν βολευει τους γονεις μου να παρουμε απο εκτροφειο 😞 Μας ειναι δυσκολο
Να μην ζητάς συγγνώμη. Είναι δικό σας θέμα από που θα πάρετε το πουλάκι. Εμείς θα είμαστε εδώ σε κάθε περίπτωση για να βοηθήσουμε όπου χρειαστείτε βοήθεια.
 
@Nektarios2007 τι εννοείται ότι το μετανιώσατε; Γιατί κι εγώ ψάχνω αυτήν την περίοδο και σκεφτομαι τι να κάνω
 
Back
Top