Ασθένειες Είναι φυσιολογικό να κοιμάται ο Ζακό μου στον πάτο του κλουβιού;

Είναι άμμος που του βάζω κάτω από το κλουβί δεν έχει επαφή με την άμμο γιατί έχει τα κάγκελα προστασίας ... Δεν ξέρω αν βάλω το κλουβί στο δωμάτιο με τα άλλα εσείς τι λέτε?
[automerge]1614786443[/automerge]
Να το αφήσω στο σαλόνι για να βλέπει κόσμο αυτό έλεγα.
[automerge]1614786479[/automerge]
Για να είναι κοινωνικός προς το παρόν τα πάει πολύ καλά με όλους είναι πολύ δεκτικός και στα χάδια και σε όλα..
 

Συνημμένα

  • IMG_20210303_174509_623.webp
    IMG_20210303_174509_623.webp
    217,1 KB · Προβολές: 13
Δέσποινα να σου δώσω μια ιδέα για το πάτο του κλουβιού. Μπορείς να βάζεις ένα τραπεζομάντηλο χάρτινο επαγγελματικό για εστιατόρια και καθημερινά να το αλλάζεις.Είναι πολύ εύκολο και πρακτικό.Προσωπικά το κάνω εδώ και έξι μήνες.
 
Δέσποινα η συμπεριφορά αυτή π περιγραφεις είναι μια «φυσιολογική» συμπεριφορά για ένα πιτσουνι ζακο όπως σου έγραψαν κ παραπάνω είναι πιτσουνι ακόμα :)

Εννοειται θεμιτό πολυ να γεμιζεις με αποριες κ να ψάχνεις απαντήσεις.. Μεγάλο το ενδιαφέρον σου ξεκάθαρα. Αν ομως πανικοβαλλεσαι/αγχώνεσαι, αυτο είναι κάτι που θα το καταλαβαίνει και το ζακο σου και δεν του κανεις καλό 🤪
Χαλαρή ήρεμη χαρούμενη κ στοργικη σε θέλει αυτο το μούτρο 👌🏻
 
@Vada που μπορώ να τα βρω αυτά και πόσο κάνουν η αλήθεια είναι ότι είναι κουραστικό να βγάζω και να βάζω άμμο τώρα το καθαρίζω μια φορά την εβδομάδα ..
[automerge]1614800724[/automerge]
@thunderfck σε ευχαριστώ πάρα πολύ ηρεμισα λιγάκι .. λες να το πάω τώρα σε κτηνίατρο να το δεί η επειδή είναι μικρούλης θα τον πανικοβαλει?
 
@Despina grigo123 Καλημέρα,είναι τραπεζομάντηλα μίας χρήσης απλά εστιατόριου όπως αυτό https://www.skroutz.gr/s/24101706/Endless-Τραπεζομάντηλο-Λευκό-1100791106-100x100cm-150τμχ.html το διπλώνεις λίγο στις άκρες και το βάζεις μέσα στο μεταλλικό ταψί στο πάτο του κλουβιού.Είναι μια εύκολη διαδικασία που σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις καθημερινά το τι τρώει το πουλί και τα περιττώματα του.Μονο το τραπεζομάντηλο χωρίς υπόστρωμα.Φτηνή και πρακτική λύση.Δοκίμασε το.
 
Εάν σκοπεύεις να τον πηγαίνεις για ένα ετήσιο τσεκ απ απλά για να βλέπεις που βρίσκεσαι, ναι να ξεκινήσεις από τώρα π είναι κουτσικο ακόμα. :) Οχι όμως να τον πας στο γιατρο απλά επειδή νοιωθει πιτσουνι ακόμα και κοιμάται στο πάτο του κλούβιου 🤪
 
@Vada ααα τέλεια ...σε ευχαριστώ πολύ ...
[automerge]1614856644[/automerge]
@thunderfck αχαχααχα όχι τώρα που με ηρεμήσετε δν θα το πάω για αυτό απλά για να τον τσεκαρουν για να μου φύγει το άγχος..
 
Καλησπέρα και πάλι έχω κάποιες απορίες από ότι έχω ξανά αναφερθεί και σε άλλα θέματα απέκτησα πριν λίγο καιρό ένα ζακο είναι 3 μηνών και τον έχω 2 εβδομάδες σχεδόν μου κάνει περιέργεια επειδή όταν τον βάζω μέσα στο κλουβί αρχίζει και σκάβει στην γωνία του κλουβιου του επειδή λογικά θέλει να βγεί και όταν δει ότι δν του δίνουμε σημασία κοιμάται στον πάτο του κλουβιου μέχρι να βαρεθεί και να ανέβει πάνω και να αρχίσει να σκάβει πάλι το μπολακι του φαγητού του ...αυτό που με προβληματίζει είναι φυσιολογικό να κοιμάται στον πάτο του κλουβιου ή να ανησυχήσω...;
Καλησπέρα,για πες μου σε παρακαλώ!σταματησε να σκάβει το κλουβί ο μικροσ και επίσης σταμάτησε να κοιμάται κάτω;(ποσο χρονικό διάστημα από το Μάρτιο περίπου που αναφερες το θέμα)γιατι έχω ένα ζακο 4 μηνών και μου κάνει ακριβώς τα ίδια!
 
Back
Top