Πως έγινε η διάγνωση Παναγιώτη και βεβαιώθηκες; Φάρμακο υπάρχει αλλά η δραστική ουσία είναι άλλη από αυτήν που γράφει ο Λάμπρος, απ' ότι διάβασα.Δυστυχώς megabacteria ειναι φιλε μου και καπηο φάρμακο δεν ειπαρχη ακόμα
Πολλοί τα έχουνε καταπολεμήσει με fungustatine από φαρμακείο. Προσωπικά δεν ξέρω δοσολογία να σου πω. Για ψάξτω λίγο γιατί είναι κρίμα μπορεί να σωθεί.
Γνώμη μου είναι η ίδια με της Πωλίνας, γιατρός και εξέταση. Το όνομα αυτής της ασθένειας, αν πρόκειται περί αυτής, είναι αυτό που γράφει.Για να σιγουρευτείς πήγαινε το σε κανένα κτηνίατρο για εξέταση κουτσουλιάς στο μικροσκόπιο. Δεν χρεάζεται κάποια καλλιέργεια για αυτό. Το macrorhabdus φαίνεται ξεκάθαρα κάτω από το μικροσκόπιο και θα το αναγνωρίσει άμεσα ο γιατρός. Δεν θα σου κοστίζει πολλά πιστεύω 10-15 ευρώ κάπου, αν ξέρεις για τι ψάχνεις... είναι 5 λεπτά υπόθεση.
Συνεργάζεσαι με κάποιον γιατρό Πωλίνα;Το macrorhabdus φαίνεται ξεκάθαρα κάτω από το μικροσκόπιο και θα το αναγνωρίσει άμεσα ο γιατρός.
Συμβουλεύομαι...Συνεργάζεσαι με κάποιον γιατρό Πωλίνα;
Το δείχνει και σε αρχικό στάδιο. Ο στόχος είναι να μην φτάσουμε σε νεκροψία.... Εξέταση στο μικροσκόπιο της κουτσουλιάς το πιο πιθανό είναι να μην το δείξει. Σίγουροι είμαστε μόνο από την νεκροψία που θα κάνει ο γιατρός.
Δεν το ήξεραΤο δείχνει και σε αρχικό στάδιο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας