ianos
PB Supporter
Παναγιώτη, πες μας πως ακριβώς το αντιμετώπισες.
Το πουλακι έχει ιαθεί πλήρως;
Το πουλακι έχει ιαθεί πλήρως;
Κι εγώ χαίρομαι πολύ Παναγιώτη μου για το διασωθέν, μαζί με αυτά που σε ρωτάει ο Γιάννης, πες μας λίγο και για την διάγνωση, πως πραγματοποιήθηκε;Παναγιώτη, χαίρομαι που το πουλακι ειναι καλά.
Αυτό που σε ρωτώ ειναι να μας πεις πως ακριβώς αντιμετωπίστηκε η ασθένεια. Δηλαδή:
- Φάρμακα
- Δόσεις φαρμάκων
- Διάρκεια θεραπείας
- Πρόσθετες τροφές
- Τροφές που αποφεύχθηκαν κατα τη θεραπεία
- Άλλες συνθήκες: πχ, μπάνιο, θερμοκρασια, συχνότητα καθαριότητας κλπ
Παναγιώτη, χαίρομαι που το πουλακι ειναι καλά.
Αυτό που σε ρωτώ ειναι να μας πεις πως ακριβώς αντιμετωπίστηκε η ασθένεια. Δηλαδή:
- Φάρμακα
- Δόσεις φαρμάκων
- Διάρκεια θεραπείας
- Πρόσθετες τροφές
- Τροφές που αποφεύχθηκαν κατα τη θεραπεία
- Άλλες συνθήκες: πχ, μπάνιο, θερμοκρασια, συχνότητα καθαριότητας κλπ
Ποιο φάρμακο χορηγησες καλε;Καθαριοτιτα οποσ τιποτε παχιντικι τροφι οποσ καναβουρι πολιβιταμινι αδμοραλ στο νερο κ χοριγιθηκε φαρμακο για 20 μερεσ
Εννοείς ο @jk21Δεν θυμάμαι πιο φαρμακο ειναι ο Δημήτρησ καραγεωργοσ το ξερει αυτός μου εδοσε το φαρμακο
Μαρία με όλο το σεβασμό γιατί είναι λάθος τακτική να δώσει κάποια συμβουλή; Καταρχήν δεν ξέρουμε την κουβέντα μεταξύ των δυο. Τις περισσότερες φορές ο Δημήτρης το αναφέρει αν μπορείτε πηγαίντε το στο γιατρό, εγώ δεν είμαι γιατρός.Από εκεί και πέρα αν για τους δικούς του λόγους ο κάτοχος του πτηνού δεν το πάει στο γιατρό για πιο λόγο σε ένα forum ο οποιοσδήποτε να μην προτείνει θεραπεία; Αφού αυτό ζήτησε κάποιος με το θέμα που άνοιξε. Το μόνο εύκολο και σίγουρο είναι να του πούμε πήγαινέ το στο γιατρό. Κανείς δεν δίνει εύκολα συμβουλή. Ο Δημήτρης το κάνει. Δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς γιαυτό.σίγουρα για μένα ο Δημήτρης ακολουθεί λάθος, θανάσιμα λάθος τακτική, έστω και λόγω αγαθής πρόθεσης.
Δεν πρόκειται περί απλών συμβουλών, δεν είναι κανένα μυστικό, όλοι το γνωρίζουμε, σε δημόσιους διαλόγους γίνονται αυτά.είναι λάθος τακτική να δώσει κάποια συμβουλή;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας