Φροντίδα Εβγαλα το αρσενικο απο τη φωλια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης anatoly
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

anatoly

PB Member
Εγγραφή
18 Μαϊ 2008
Μηνύματα
1.341
καλησπερα! Πριν 1,5 μηνα περιπου ειχα τα πρωτα φετινα πουλακια(Budgies) αλλα πριν βγουν τα μικρα απο τη φωλια οι γονεις ξαναζευγαρωσαν δεν περιμενα να συμβει τοσο γρηγορα και δεν προλαβα να βγαλω τα μικρα 2 τα σκοτωσε το θυληκο και 2 τα εσωσα τωρα εχει 8 αυγα και αποφασισα να βγαλω το αρσενικο απο φοβο μην ξανασυμβουν τα ιδια το αρσενικο λιγο μελαγχολικο το βλεπω εκανα καλα;και κατι αλλο ποσες φορες μπορουν να ζευγαρωσουν; Οποιος ξερει να μου πει σχετικα ευχαριστω :)
 
Στον ένα μήνα πάνω τα πουλιά είναι έτοιμα για να βγουν από την φωλιά. Έχουν πλήρη φτέρωμα. Απλά μερικά είναι δειλά και δεν τολμούν. Γι'αυτό θα πρέπει να το κάνεις εσύ. Όταν αρχίσουν να τρωνε μόνα τους τότε τα αλλάζεις και κλουβί γιατί θα αρχίσουν να τα κηνυγούν οι γονείς τους. Θα τα βλέπεις να παρακαλούν για φαγητό συνέχεια αλλά μην τα λυπηθείς χώρισέ τα. Όσο για το αρσενικό κακώς το χώρισες γιατί ταίζει τη θυληκιά ενώ κλοσάει και επίσης βοηθάει στο τάισμα των νεοσών.
 
η αληθεια ειναι οτι δεν τη ταιζε ουτε τις προηγουμενες φορες βγαινει λιγο το πρωι για τις αναγκες της κ μετα ειναι συνεχεια μεσα οσο για το ταισμα των νεοσσων προβληματιζομαι κ εγω ιδιαιτερα ☹ αλλα δεν πιστευω να βγουνε κ τα 8 γιατι θα επρεπε ηδη να εχει βγει το πρωτο αλλα τιποτα ακομη ευχαριστω παντως
 
Back
Top