Γενικά Εικόνα από το πέταγμα των περιστεριών μου στον ήλιο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης George98
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

George98

PB Known Member
Εγγραφή
19 Μαϊ 2015
Μηνύματα
2.599
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Να και μια εικόνα από το πέταγμα στον ήλιο! 😎
YaUA3bt.jpg
 
Να και μια εικόνα από το πέταγμα στον ήλιο! 😎
YaUA3bt.jpg

Φανταστικη φωτογραφια! 😉 Τα περιστερια ειναι πολυ παρεξηγημενα πουλια θεωρω. Οι περισσοτεροι τα συνδεεουμε αποκλειστικα με το κουμασι και την συσωρευμενη κουτσουλια που σαφως δεν ειναι σφαλμα των πουλιων.
 
Κι εμένα μου αρέσουν, έχει εδώ σε μια πλατεία κάποια καφετί χρώματα με ροζ λαιμό, από τα πιο όμορφα που έχω δει.
Είναι χοντρόπουλα βέβαια και τους αρέσει περισσότερο να περπατάνε, τα χαζεύω έχουν πλάκα πως πάνε, ίσως γι' αυτό λερώνουν γιατί περιφέρονται συνέχεια στα χαμηλά.
Α και το μεσημέρι που κάνουν αυτό το γλου γλου γλου. Βέβαια κι αυτό μ' αρέσει εμένα μου φαίνεται νανουριστικό :)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Μαρία κατ αρχάς όλα τα ενήλικα έχουν ροζ και πράσινα στο λαιμό😛
και αυτό με το χαμηλό πέταγμα το κάνουν τα περιστέρια στις πλατείες και αυτα που είναι καιρό κλειστά οι ταχυδρόμοι μόλις τους ανοίγω το πορτάκι βγαίνουν όλοι σε δευτερόλεπτα και πετάνε αλλα κάθονται μισή με μια ώρα αργότερα ή ακόμη και δύο ώρες αν είναι πολύ γυμνασμένα τα πουλιά !
 
και το υπόλοιπο περιστέρι είναι κάπως καφέ. Αν ναι είναι ωραία αυτα έχεις δίκιο ξέρεις ανάλογα με το χρώμα μπορεί να είναι πιο έντονο το ρόζ όπως και στα ολόμαυρα είναι πολύ έντονο επίσης είχε ένας γνωστός μου κάτι περιστέρια ολόμαυρα που το κάτω μερος της φτερούγας είχε μόβ πούπουλα και φτερά ! αλλα κανονικά μοβ ! Εγω στην αρχή νόμιζα πως ηταν αυτοκόλλητα για να τα ξεχωρίζει αλλα ήταν φυσικά φτερά !
 
Ναι είναι καφέ γλυκό, νομίζω το είχα πει στην αρχή; δεν θυμάμαι. Σου λέω πολύ εντυπωσιακά. Και καταλαβαίνεις υπάρχει οικογένεια εκεί και έχει πολλά.
 
Ναι δίκιο έχεις τώρα το είδα το είχες γράψει οτι είναι καφέ 😳
Τελικά τα χρώματα γούστα είναι αλώστε για αυτο υπάρχουν τόσες ράτσες
Αλλα εντυπωσιακά (και για εκθέσεις και για πτήσεις) είναι τα ρώσικα δεν έχω αλλα σκοπεύω να πάρω ενα ζευγαράκι. Αυτα κάνουν και κόλπα στο αέρα όταν πετάνε.

δες :
1357629959175_1f.jpg
 
😀 υπάρχουν πολλές ράτσες περιστεριών με φτερά στα πόδια! Εδω τα λένε τσαρουχλίδικια γιατί μοιάζουν με τσαρούχια τα φτερά στα πόδια!
 
Έχει πάγους εκεί :)
Σωστά ! Οι περισσότερες ράτσες περιστεριών με φτερά στα πόδια και τα άσπρα σε χρώμα ήρθαν απο βόρειες χώρες γιατί εκει χρειαζόταν να είναι ετσι για να προσαρμοστούν αφου είναι όλα άσπρα απο τα χιόνια και κάνει πολύ κρύο
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Εγω δεν το ηξερα! Και φανταζομαι ηδη μου εκανε εντυπωση να βλεπω καποια περιστερια εξω με πιο.. Τριχωτα ποδια! Ποσο μαλλον το πιο πανω!
Ειναι πολυ ξεχωριστο!
 
Το ξέρω γιατί έχω ταχυδρομικά ελληνικά που είναι γκρί και μια ρτασα απο τον Καναδά που είναι άσπροι με πολύ λίγα φτερά στα πόδια (καμιά σχέση με το πάνω ενα -δυο φτεράκια αλλα είναι κατι και αυτο) και μου το είπε και ο κύριος που μου τα έδωσε πως είναι άσπρα για να κρύβονται στους πάγους και τα χιόνια απο τα αρπακτικά το ιδιο συμπεραίνω και για τα ρώσικα
 
Και θα ξαναπω.. Τι σου ειναι η φυση! Πως εξελισσονται για την επιβιωση!
 
Προσωπικα θελω να δω κ αλλες φωτογραφιες απο τα περιστερια σου. Τα θεωρω παρεξηγημενα πουλια, και εγω δεν ειχα την καλυτερη εντυπωση δηλαδη λογω του υπερπληθυσμου στα αστικα κεντρα.. Πρεπει να ναι πολυ ενδιαφεροντα σε εκτροφη!
 
Ναι είναι πολύ συμπαθητικά πουλιά :) δεν ξερω που και πως να τις ανεβάσω βασικά
 
Back
Top