Για να βγαλουμε και ενα γενικό συμπέρασμα ώστε το θεμα να ολοκληρώσει το σκοπό βέβαια δεχτες οι διορθώσεις απο αυτα που ηραψω παρακάτω:
~Η καρδερίνα ειναι ένα πουλί δύσκολο και χρειάζεται γενική παρακολουθηση
~Αφαιρείται από την καναρα μονο αν υπάρξει άσχημη συμπεριφορά
~Οπως ειπε και ο Βασίλης παραπάνω η καρδερίνα αν θέλουμε να εχει μια επιτυχημένη αναπαραγωγή με το είδος της ή με οποιαδήποτε αλλο είδος χρειάζεται μεγαλο κλουβί πλούσια διατροφή οσο πιο κοντινη στη φυση της
~Δεν πρέπει να ενοχλείτε
~Πρέπει να παρακολουθειτε συνεχώς
Ξέχασα κατι;
Οκ γράψε λάθος αυτα ειμαι τα συμπέρασματα που εχω βγάλει θα το διορθώσω το μήνυμα αυριο ομωσ!Εγώ δεν είπα ποτέ πως πως η καρδερίνα θέλει πλούσια διατροφή.
Εγώ δεν είπα ποτέ πως η καρδερίνα θέλει διατροφή κοντά στην φύση της.
Εγώ δεν είπα ποτέ πως η καρδερίνα δεν πρέπει να ενοχλείται.
Με αυτές τις πληροφορίες θα φτιάξω νέο θεμα με τίτλο :ο δωδεκαλογος της καρδερίνας οπου θα υπάρχει ενας πίνακας με τα πράγματα που χρειάζεται η καρδερίνα. Επίσης να καρφιτσωσουμε το θεμα ωστε ολα τα νεα μεκη να το βλέπουν. Καλη ιδέα;
Εγω ειμαι μηχανή παραγωγής λόγουΚι απ την μύγα... Ξύγκι βγάζεις εσύ αδερφάκι μου.
Απο αυτο το θεμα σου φτιάχνω αλλα δεκα παρακλάδια του!Κι απ την μύγα... Ξύγκι βγάζεις εσύ αδερφάκι μου.
Ναι αλλα μην το παρακανεις.. Οπως τωρα.Απο αυτο το θεμα σου φτιάχνω αλλα δεκα παρακλάδια του!
Εσύ το πρωί προέτρεπες κάποιο μέλος να αφαιρέσει τον αρσενικό λόγω μη έντιμου πρίτερου βίου.
Μάλλον στα λόγια μου είσαι, απκά θέλεις να κάνεις τζέρτζελο..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας