... Και χθες πάντως όταν έπαιζε δεν φαινόταν πως υπήρχε πρόβλημα...
, σε ηρεμία όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά...
Γλυκο μας μαριονι♥θα ειναι μια χαρα μην ανησυχεις σισακι μας εχει εσενα τον πιο καλο φυλακα αγγελο διπλα του... Και χθες πάντως όταν έπαιζε δεν φαινόταν πως υπήρχε πρόβλημα...
Μια χαρά περνάει τα δεκάλεπτα στο μικρό κλουβάκι, περιποιείται (κλασικά) τα φτερά του και με παρακολουθεί που... Τον παρακολουθώ!:DΑφού εξελίσσεται καλα, οι λίγες μέρες ακόμη με υπομονή κι από τους δυο σας.. μόνο για καλό θα είναι.
Περαστικά κι αγύριστα τέτοια φαινόμενα.
Μόνο εισπνοές κάνει πια, δεν παίρνει άλλα φάρμακα Αλικάκι μου εκτός του ψυχοφαρμάκου, το οποίο θα παίρνει για καιρό ακόμα (όπως αντιλαμβάνομαι).... μόλις τελειώσει η θεραπεία τέλος και τα φάρμακα και θα γίνει περδίκι το πάροτλετ! Μπράβο Μαριόνι είσαι πολύ δυνατός! :D
Από την δύσπνοια σχεδόν καλά, μπορεί να είμαι κάπως υπερβολική και να είναι εντελώς καλά. Αυτό περιμένω να μου το πει με σιγουριά ο γιατρός, θα προσπαθήσω να πάμε αύριο. Ο συριγμός όμως στην αναπνοούλα του ακόμα επιμένει...Πως ειναι σημερα το αγορακι μας;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας