Αναπαραγωγή Εκκόλαψη νεοσσών δεύτερης γέννας και απογαλακτισμός πρώτης

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης StathisS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλημέρα φίλοι μου! Άλλαξα σήμερα τα αυγά με ψεύτικα. Μετά τον έλεγχο που έκανα το ένα ήταν άσπορο σίγουρα. Το άλλο είχε πάλι μόνο υγρό μέσα το οποίο είχε πιο κοκκινο χρώμα και θεωρω πως ξεκίνησε η διαδικασία ανάπτυξης για μία δύο μέρες μέσα στο αυγό και σταμάτησε. Δεν ξέρω γιατί.
[automerge]1589877360[/automerge]
1.webp2.webp3.webp
 
@ianos Δεν τους άλλαξα. Αυριο σκέφτομαι να το κάνω. Βλέπω τρώνε σπόρους φρουτα αυγό τροφή αυγό τα παντα. Φράουλα μαρουλι αγγουρι ότι και να βάλω το τρώνε. Νομίζω είναι έτοιμα αν και δεν έχω προβλημα να περιμενω μια δυο μερες ακόμα.
[automerge]1590000406[/automerge]
Αυριο θα προσπαθησω να βάλω δαχτυλίδια. Στην πρωτη γεννά δεν τα καταφερα. Αυριο ελπίζω να τα καταφέρω και θα καθαρίσω τη φωλιά.
 
Στάθη, φρούτα ειδικά ώριμα απέφυγε να δίνεις, λόγω σακχάρων που ευνοούν σε ανάπτυξη μικροοργανισμών. Μαρούλι επίσης. Και τα φρούτα και το μαρούλι έχουν πολλές πιθανότητες να έχουν ψεκαστεί πρόσφατα με εντομοκτόνα και μάλιστα παραβιάζοντας το χρονικό όριο από τον ψεκασμό στη συγκομιδή. Το αγγούρι επίσης δεν προσφέρει και πολλά.
Θα μπορούσες εναλλακτικά να δίνεις χορταρικά εποχιακά, πχ γλιστρίδα που τη λατρεύουν, πιπεριές με τα σπόρια τους, ραδίκια, ... Βότανα όπως ρίγανη, δυόσμο, βασιλικό,.
 
Αυριο θα προσπαθησω να βάλω δαχτυλίδια. Στην πρωτη γεννά δεν τα καταφερα. Αυριο ελπίζω να τα καταφέρω
Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις Στάθη.
Εάν υπήρχε στο Petbirds βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου με την μεγαλύτερη βελτιώσει και αποτελεσματικότητα
θα ψήφιζα εσένα.
 
@ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 19 αδερφέ τζάμπα τα συγχαρικια και τα βραβεία! Λοιπόν προσπαθησα να βάλω δαχτυλίδια, πλήρης αποτυχία! Δεν το εχω τέλος. Πρέπει να πω ότι έχω παρα πολυ καλο ζευγάρι που προσαρμόζεται αμέσως. Άλλαξα φωλιά έβαλα πιο μεγάλη και φοβόμουν μήπως επηρεάσει τη θηλυκιά. Την περιεργαστηκε λίγο και τάισε κατευθείαν. Μετά από λίγο έκατσε κιόλας.
 
@StathisS ότι και να κάνεις η ψήφος δεν αλλάζει.
Να λέμε την αλήθεια είναι κομμάτι δύσκολο αλλά εάν τα καταφέρεις μια φορά, την επόμενη θα είναι πιο εύκολο.
Κρίμα πάντως αλλά δεν τρέχει και τίποτα που δεν το έκανες.
Τι σε δυσκόλεψε;
 
@ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 19 βασικά φοβάμαι να το ζορισω. Επίσης αυτό που μου έκανε εντυπωση είναι η διαφορά στο μέγεθος που έχει ο πρωτος νεοσσός από τα αλλά. Πάντως με δυσκολευει το να τραβήξω τα δαχτυλακια.
 
Στάθη υπάρχουν αρκετά βιντεάκια που μπορούν να σε βοηθήσουν.
[automerge]1590078275[/automerge]
Στάθη δεν τραβάμε τα δάκτυλα, το δακτυλίδι σπρώχνουμε γυρνώντας το προς το καλάμι.
 
Back
Top