Giorgos_finches
PB Member
Ακριβώς αυτόΕννοείς ότι προκειμένου να κάνεις την ωοσκόπηση, θα μετακινήσεις για λίγο τη φωλιά, έτσι;
Ακριβώς αυτόΕννοείς ότι προκειμένου να κάνεις την ωοσκόπηση, θα μετακινήσεις για λίγο τη φωλιά, έτσι;
Ειναι θεμα χαρακτηρα αυτο, πρωτη σου γεννα ειναι με αυτο το ζευγαρι;Βέβαια πρέπει να πάρω για λιγο την φωλιά και ελπίζω να μην τα αφήσουν εάν είναι γόνιμα.
Επίσης υπάρχουν λόγοι που καθυστερεί ο νεοσσός να βγει;
Όχι είχα ξαναδοκιμάσει πέρισυ και άλλη μια φορά φέτος.πρωτη σου γεννα ειναι με αυτο το ζευγαρι;
Άρα δεν περιμένω αποτελέσματα, καθώς τόσο μεγάλο λάθος στη μέτρηση λίγο δύσκολο.Στην πρωτη περιπτωση δεν αναμενουμε να παρουμε ζωντανους νεοσσους βεβαια
Όχι είχα ξαναδοκιμάσει πέρισυ και άλλη μια φορά φέτος.
Το πρόβλημα είναι ότι έρχεται ο χειμώνας και δεν μπορώ να τα έχω άλλο έξω. Όταν τα έχω μέσα, ούτε καν που ασχολούνται με την φωλιά.Μην απογοητευεσαι ομως και ασπορα να ειναι θα προχωρησουν σε επομενη γεννα.
Και τη διατροφική προετοιμασία τους + κλουβί και θέση τουΑν υποθεσουμε οτι και τωρα ειναι ασπορα τα αυγα θα πρεπει να ξαναδεις λιγο τον σχεδιασμο σου.
Ενα ζευγαρακι εχεις;
Λοιπόν αρχικά τους παρέχω αυγοτροφη καθώς το αυγό δεν το τρωνε. Η αυγοτροφη περιέχει επίσης μέλι και μήλο. Τους δίνω και σπόρους chia Αλλά τρωνε λίγους και σπάνια. Όποτε μπορώ φρέσκα λαχανικά και τσοφλια αυγού. Έχουν και μόνιμα άμμο στην διάθεση τους καθώς και σουπιοκοκκαλο. Τώρα η φοτω είναι λίγο πιο παλιά και έχω φτιάξει τις πατηθρες.καλό θα ήταν να μας πεις για τη διατροφική προετοιμασία που έχεις κάνει στα πουλιά... Είδη τροφών, συχνότητα παροχής έξτρα σπόρων, λαχανικά, αυγό κλπ
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας