Ασθένειες Ελαφρώς πρησμένο πόδι (κοκατίλ), φταίει το πετσοπ ή εγώ;

@redionreddies

Εννοω κακως γυρισες και τον πλήρωσες!
Αα οκ κατάλαβα. Γενικά προτιμώ να είμαι εντάξει από πλευράς μου, και όταν κάνω τις κάθε κριτικές στο ίντερνετ ή ζητήσω τον λόγο για το οτιδήποτε να μην μπορεί κανένας να μου προσάψει κάτι.

To πουλάκι δείχνει να έχει πρόβλημα και στα δύο πόδια, στο ένα λίγο λιγότερο. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που βλέπουμε με τα δαχτυλίδια. Τα πέλματα απο κάτω πως είναι; Το bumblefoot δεν συνοδεύεται με τέτοιο πρήξιμο. Εμένα το μυαλό μου πηγαίνει σε υψηλό ουρικό οξύ.

Δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω τον κτηνίατρο (μάλλον έχω αλλά θα το αποφύγω). Ας περιμένουμε την επόμενη διάγννωση με την ελπίδα να σκαμπάζει ο γιατρός. Πραγματικά είναι απελπισία να θες να βρεις γιατρό για το κατοικίδιο σου και να μην μπορείς. Μιλάμε για πουλιά που είναι το 3ο δημοφιλέστερο κατοικίδιο παγκοσμίως, όχι τίποτα το εξεζητημένο.

@Φοίβος το πέλμα από κάτω είναι μια χαρά, μαλακό όσο πρέπει, χωρίς πληγές, χωρίς σημασία. Όσο για τα υπόλοιπα εχθές πήγα στον αρχικό κτηνίατρο μου έδωσε μια αντιβίωση για 10 ημέρες αρχικά και βλέπουμε πως θα εξελιχθεί.
Αυτό ισχύει με τους πτηνιάτρους στην Ελλάδα!

Back